Με έφτυσε ο Κούγιας από πίσω επισήμανε ο Ομάρ Ελ Καντουρί

To επεισόδιο με τον Αλέξη Κούγια στο παιχνίδι με την ΑΕΛ,  έχει μείνει χαραγμένο στην ποδοσφαιρική διαδρομή του Ομάρ Ελ Καντουρί. Σε συνέντευξη που έδωσε στο «calcionapoli24.it», ο Μαροκινός άσος του ΠΑΟΚ περιέγραψε το συμβάν με τον μεγαλομέτοχο των Θεσσαλών.

«Μείναμε με δέκα παίκτες, δεχθήκαμε το γκολ της ισοφάρισης στο 90ό λεπτό και ενώ ήμουν δεξιά κοντά στον πάγκο της Λάρισας ο τιμ μάνατζερ της ομάδας μου επιτέθηκε με προσβλητικά λόγια. Με τη λήξη του αγώνα τον ρώτησα τι ήθελε και ανταλλάξαμε δύο-τρεις κουβέντες. Περίμενα όλα να τελειώσουν εκεί και προχωρήσαμε προς τα αποδυτήρια.

Τότε ο πρόεδρος της Λάρισας, έρχεται από πίσω, αρχικά νόμιζα ότι είναι ο φροντιστής της ομάδας, φτύνοντάς με στα μούτρα. Ήμουν τσαντισμένος, εκνευρισμένος, αλλά ευτυχώς κρατήθηκα γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα είχα τιμωρηθεί με 5-6 αγωνιστικές, καλύτερα που έληξε με αυτόν τον τρόπο…».

Ο Ομάε Ελ Καντουρί, αναφέρθηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα:

«Το επίπεδο δεν είναι όπως του ιταλικού πρωταθλήματος, οι πέντε-έξι πρώτες ομάδες δεν είναι κακές, αλλά συνολικά το επίπεδο δεν είναι αρκετά υψηλό. Ήταν δύσκολο για μένα το ξεκίνημα. Το πρωτάθλημα στηρίζεται στη δύναμη και οι ομάδες δεν τα παρατάνε εύκολα».

Τέλος, αναφέρθηκε στον τραυματισμό του:

«Πριν από μερικές ημέρες τραυματίστηκα και θα μείνω εκτός συνολικά για περίπου δύο μήνες. Ξεκίνησα τη θεραπεία και θα είμαι έτοιμος στα τέλη Ιανουαρίου».

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα