Με ανατροπή προβάδισμα πρόκρισης για Σεβίλλη, Βαλένθια (videos)

Σεβίλλη και Βαλένθια έθεσαν τις βάσεις, ώστε στους επαναληπτικούς, να «σφραγίσουν τα εισιτήρια» που οδηγούν στην ημιτελική φάση του Copa del Rey. Η πρώτη εκτός έδρας και η δεύτερη «σπίτι» της νίκησαν με ανατροπή, αντίστοιχα, Ατλέτικο και Αλαβές.

Στο «Metropolitano» οι «ροχιμπλάνκος» βρισκόνταν μπροστά στο σκορ, χάρη στο γκολ του Ντιέγκο Κόστα (73′), ως το 80ό λεπτό. Όταν και το λάθος του τερματοφύλακα τους, έδωσε την ευκαιρία στον Χεσούς Νάβας να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Και σαν να μην έφτανε αυτό στο 88′ ο Κορέα πέτυχε το γκολ, με το οποίο οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν την ολική ανατροπή. Και απέκτησαν υπολογίσιμο προβάδισμα για να βρεθούν στην τετράδα.

Πριν από το εναρκτήριο λάκτισμα, υπήρξε τραυματισμός ενός φιλάθλου των «ροχιμπλάνκος». Ο οποίος, κατά τη διάρκεια συμπλοκής οπαδών σε σταθμό του μετρό στη Μαδρίτη, δέχθηκε τρεις μαχαιριές και νοσηλεύεται – με τραύματα σε πλάτη, χέρι και πόδι – σε κρίσιμη κατάσταση.

 

 

Το ίδιο μοτίβο αλλά με ανάποδη φορά και κατάληξη «παίχτηκε» και στο «Mestalla». Η Αλαβές προηγήθηκε με τον Σομπρίνο (66’). Η λανθασμένη αντίδραση του τερματοφύλακα της επέτρεψε στον Γκουέντες (75’) να ισοφαρίσει. Και στο 82′ ο Ροδρίγο διαμόρφωσε το τελικό 2-1 που δίνει πλεονέκτημα στη Βαλένθια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα