Με εκπλήξεις στο Βελιγράδι!

Υποχρεωμένος να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στο ματς της Τρίτης με αντίπαλο την Παρτίζαν στο Βελιγράδι είναι ο Μπεζνίκ Χάσι, καθώς φέτος ο Ολυμπιακός πρέπει πάση θυσία να προκριθεί στους ομίλους του Champions League και αυτό το πρώτο από τα τέσσερα παιχνίδι είναι ίσως το πιο σημαντικό.

Ο Ολυμπιακός είναι ανέτοιμος και αυτό είναι φυσιολογικό, ωστόσο προβληματίζουν κάποιες μεμονωμένες καταστάσεις και αυτές πρέπει να αντιμετωπιστούν. Νούμερο ένα ο σέντερ φορ. Ο Χάσι δεν εμπιστεύεται για τον ρόλο αυτόν τον Ανσαριφάρντ και ο Εμενίκε είναι ίσως ο πιο ανέτοιμος ποδοσφαιριστής της ομάδας, κάτι που υποχρεώνει τον Κοσοβάρο τεχνικό να χρησιμοποιήσει τον άπειρο σε τέτοια ματς, αλλά σε σαφώς καλύτερη κατάσταση, Μοχάμεντ Μπεν.

Δεύτερον, ο ταλαντούχος Σισέ χρειάζεται ακόμη αρκετή δουλειά. Στον Ολυμπιακό ξέρουν πως ο συγκεκριμένος αμυντικός έχει τρομερές δυνατότητες, αλλά είναι ακατέργαστος και στο Βελιγράδι χρειάζεται… κατεργασμένους παίκτες. Ο Ρέτσος δεν είναι 100% έτοιμος, άρα πρέπει να ενεργοποιηθεί ο Ρομαό ως στόπερ, προκειμένου να παίξει δίπλα στον Μποτία, αφού ανέτοιμος είναι και ο Βούκοβιτς, την ώρα που ο Ντα Κόστα δεν υπολογίζεται.

Το καλό για τον Ολυμπιακό είναι πως τακτικά δείχνει δουλεμένος, με τους παίκτες να έχουν προσήλωση και ότι έδειξε να κυκλοφορεί την μπάλα με αυτοματισμούς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα