Με ενάμισι πόδι στα προημιτελικά του Κυπέλλου η Λάρισα, 3-0 την Ξάνθη

Σε ένα ματς που διεξήχθη υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες με το χιόνι να πέφτει συνεχώς στη Λάρισα την Πέμπτη (21/12), η ΑΕΛ επικράτησε 3-0 της Ξάνθης και βρίσκεται με 1,5 πόδι στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Δύο γκολ του Θωμά Ναζλίδη, το ένα από το σημείο του πέναλτι, έβαλαν από το πρώτο ημίχρονο σε θέση οδηγού τους γηπεδούχους που, χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα, κράτησαν το υπέρ τους σκορ και «σφράγισαν» την ευρεία νίκη με το γκολ του Λεοζίνιο στο φινάλε.

Στον αντίποδα, η Ξάνθη δεν βρήκε τα πατήματά της στο πρώτο μέρος, παρά το γεγονός ότι είχε δοκάρι με τον Σιλά, πίεσε περισσότερο στο δεύτερο μέρος αλλά, λόγω και των συνθηκών, σταδιακά έμεινε από δυνάμεις και γνώρισε βαριά ήττα που της αφήνει ένα βουνό να ανέβει στη ρεβάνς.

Διαιτητής ήταν ο Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), με βοηθούς τους Αλέξανδρο Γρεβένη (Χαλκιδικής) και Γεώργιο Χατζηνάκο (Δράμας), ενώ τέταρτος ήταν ο Άγγελος Αγγελάκης (Μακεδονίας).

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας, Γουάλας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Φατιόν, Λαγός, Ντέλετιτς (89′ Λεοζίνιο), Κρίζμαν (83′ Μασούρας), Αγκάνοβιτς (77′ Περόνε), Ναζλίδης.

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίφκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Κασάδο, Λισγάρας, Σβάρνας, Μεχία, Ντε Λούκας (54′ Μελιόπουλος), Φασίδης (83′ Κίκε), Σιλά, Λουσέρο (61′ Κάστρο), Γέντρισεκ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα