«Με ενοχλεί να με φωτογραφίζουν στην παραλία»

Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι από τις προσωπικότητες του χώρου που κρατούν χαμηλό προφίλ. Σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει λόγω της δημοσιότητας.

«Δεν μπορώ να μη δουλεύω. Θεωρώ τον εαυτό μου πάρα πολύ νέο για να… καθίσω. Δεν έχω κουραστεί από κάτι για να πω ότι θα σταματήσω για ένα διάστημα. Από εκεί και πέρα, φυσικά οι εποχές είναι δύσκολες, οι ζωές όλων μας έχουν αλλάξει. Ο καθένας, όμως, όπως έχει φτιάξει τη ζωή του και έχει προνοήσει, έτσι αντιμετωπίζει και τις δυσκολίες», είπε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Παντού».

Και συνέχισε: «Διαχειρίζομαι καλά τα χρήματά μου. Δουλεύω, δεν έχω πίσω μου μια βάση οικονομική κάποιου άλλου. Είμαι μόνη μου και στηρίζομαι μόνο τον εαυτό μου. Προσπαθώ να κάνω πάντα καλή διαχείριση για να μπορώ να κάνω πάντα το κέφι μου. Η νύχτα δεν είναι ένας χώρος εύκολος. Να μου πεις και ποια δουλειά είναι εύκολη; Καμία! Δεν έχει να κάνει με τη νύχτα… Ο καθένας κάνει αυτό που κάνει και ο κόσμος τον αγαπά για τους δικούς του λόγους. Κυρίως για τη μουσική του και τα τραγούδια του. Αν έχω δεχτεί, λοιπόν, τρικλοποδιές, ας μου επιτραπεί η έκφραση, ήταν χαζές. Αυτά είναι ανοησίες», εξηγώντας: «Δεν ανταγωνίζομαι επειδή πιστεύω ότι κάνω κάτι και ο κόσμος με έχει αγαπήσει για αυτό και με ακολουθεί. Όποιος με ακολουθεί τέλος πάντων».

Όσο για το πώς καταφέρνει να κρατά τη ζωή της μακριά από τα φλας των φωτογράφων, η τραγουδίστρια είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι ένας νέος άνθρωπος και κάνω μια ζωή συγκεκριμένη. Δεν επιδιώκω να υπάρχω, όμως, μέσω αυτού και μόνο. Η ουσία δεν είναι αυτή, αυτό είναι το παράπλευρο. Εγώ τραγουδάω. Αν κάποιος με βλέπει σε ένα περιοδικό, είναι αναπόφευκτο. Για μένα, αν με ρωτάς, θα έπρεπε να υπάρχουμε μόνο επειδή τραγουδάμε. Είμαι κάθετη σε αυτό, αλλά ξέρω πως δεν γίνεται. Εμένα, λοιπόν, το υπόλοιπο δεν με ενδιαφέρει – το λέω πολύ αγνά αυτό».

Στη συνέχεια είπε: «Με ενοχλεί πάρα πολύ να με φωτογραφίσουν στην παραλία. Δεν είναι αυτή η δουλειά μου. Και τελικά δεν πάω σε αυτή την παραλία, πάω κάπου αλλού που δεν θα είναι σίγουρα κανείς. Με είδε κανείς φέτος κάπου; Και σιγά το μαρτύριο καλέ! Κάνω τη ζωή μου ελεύθερα, απλά δεν είναι στα πέντε μέρη που ξέρουν οι φωτογράφοι και πάει όλος ο κόσμος. Και καλά κάνουν οι άνθρωποι! Εγώ δεν κατηγορώ κανέναν. Δεν είναι αυτό, όμως, η ζωή…».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα