Με εντολή Ερντογάν χτυπήθηκαν οι Κούρδοι διαδηλωτές στην Ουάσιγκτον (βίντεο)

Υπό το παγερό βλέμμα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν χτυπήθηκαν οι Κούρδοι διαδηλωτές στην Ουάσιγκτον. Αυτό δείχνει  το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η «Φωνή της Αμερικής», στο οποίο φαίνεται ο Τούρκος Πρόεδρος από τον περίβολο της Τουρκικής Πρεσβείας στην Ουάσιγκτον, να δίνει εντολή   στους άνδρες της προσωπικής του φρουράς να επιτεθούν και να χτυπήσουν τους Κούρδους που διαδήλωναν σε μικρή απόσταση και εν συνεχεία ο ίδιος να μπαίνει στην πρεσβεία σαν να μη συμβαίνει τίποτα!

Στο βίντεο βλέπουμε τη λιμουζίνα του Τούρκου Προέδρου μόλις έχει φτάσει στην είσοδο της Τουρκικής Πρεσβείας, μετά τη συνάντησή του με τον Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο στις 16 Μαΐου.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κάθεται στο πίσω κάθισμα και συνομιλεί με έναν από τους φρουρούς του, ενώ οι διαδηλωτές φωνάζουν με ντουντούκα το ακόλουθο σύνθημα:«Τρομοκράτη Ερντογάν, φονιά μωρών Ερντογάν».

Ο Ερντογάν συνομιλεί με τον φρουρό και λίγα δευτερόλεπτα μετά οι άνδρες του εξαπολύουν επίθεση, σε αμερικανικό έδαφος, πάνω στους διαδηλωτές, τους οποίους και χτυπάνε με κλωτσιές και γροθιές. Μαζί τους επιτίθενται και υπάλληλοι της Πρεσβείας.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βγαίνει από τη λιμουζίνα, ρίχνει ένα βλέμμα προς τον ξυλοδαρμό που μόλις έχει αρχίσει και στη συνέχεια γυρίζει την πλάτη και κατευθύνεται προς την είσοδο της Πρεσβείας.

Ο Τούρκος Πρόεδρος φαίνεται καταβεβλημένος, προχωρά με αργά βήματα, κοντοστέκεται για να ρίξει ακόμα μια ματιά και περνά το κατώφλι της Πρεσβείας του.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα