Με Καζαντζάκη απαντά ο Σταύρος

Νέα απώλεια στην Κοινοβουλευτική του δύναμη κατέγραψε το Ποτάμι μετά την αποχώρηση του Ιλχάν Αχμέτ. Μία αποχώρηση που την ανέμεναν στην Σεβαστουπόλεως, καθώς γνώριζαν το φλερτ με την Δημοκρατική Συμπαράταξη, το οποίο είχε ξεκινήσει από την επίσκεψη της Φώφης Γεννηματά στην Θράκη, όπου μάλιστα είχαν φωτογραφηθεί μαζί.
Ως απάντηση ο Σταύρος Θεοδωράκης στην μεταγραφή του Ιλχάν Αχμέτ χρησιμοποίησε μία φράση του Νίκου Καζαντζάκη από το έργο του “Ασκητική” «Ρωτούν “ήσασταν 11, τώρα είστε 7, τι θα κάνεις;”. Τους απαντώ με Καζαντζάκη: Μην καταδέχεσαι να ρωτάς “θα νικήσουμε; θα νικηθούμε;” Πολέμα!» έγραψε στο προφίλ του στο Twitter, δίνοντας το στίγμα της σκέψης του.
Πάντως το μήνυμα που εκπέμπεται από την Σεβαστουπόλεως είναι ότι “θα συνεχίσουμε τη μοναχική πορεία και θα συζητούμε με όσους έχουν ειλικρινές προθέσεις”. Μάλιστα αυτό που κυκλοφορεί στους κόλπους του Ποταμιού είναι ότι ο επόμενος που θα αποχωρήσει είναι ο βουλευτής Λαρίσης Κώστας Μπαργιώτας, ο οποίος είχε πρωτοστατήσει στην ιδέα του Βασίλη Κεγκέρογλου, στο να ενοποιηθούν οι Κοινοβουλευτικές Ομάδες Ποταμιού και Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
Όπως γίνεται αντιληπτό η συνάντηση που έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα το απόγευμα του οργανωτικού γραμματέα Παντελή Αβραμίδη με τους γραμματείς των τοπικών ομάδων της Αττικής αποκτά τεράστια σημασία, καθώς θα υπάρξει ενημέρωσης προς την βάση για το τι μέλει γεννέσθε. Πάντως οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το αμέσως προσεχές διάστημα ο Σταύρος Θεοδωράκης θα ξεκινήσει τις επισκέψεις τόσο σε δήμους της Αττικής, όσο και στην περιφέρεια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα