Με κινητήρια δύναμη τον κόσμο του ο ΠΑΟ 2-0 τον ΠΑΣ

Σοβαρός παρουσιάστηκε ο Παναθηναϊκός το απόγευμα του Σαββάτου (30/9) κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, τον οποίο κέρδισε 2-0 στη Λεωφόρο με δύο γκολ στα πρώτα 15 λεπτά.

Οι «πράσινοι» πήγαν από νωρίς το παιχνίδι στα μέτρα τους και στη συνέχεια δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα. Κοντρόλαραν το ματς, έπαιξαν για το μηδέν στην άμυνα και αυτό ήρθε σχετικά εύκολα, ενώ είχαν και κάποιες καλές στιγμές για να πετύχουν ένα ακόμη γκολ.

Για τους Ηπειρώτες, δύσκολα μπορεί να βρεθεί παίκτης που να ξεχώρισε. Δεύτερη ήττα στη σειρά μετά από εκείνη στην Τούμπα και δεύτερη κακή εμφάνιση. Λίγος έδειξε μεσοεπιθετικά ο ΠΑΣ Γιάννινα, που περίμενε τα πάντα από τον Χαλκιαδάκη. Αόρατος ο Μανθάτης, δεν προσέφερε τα αναμενόμενα ο Γιάκος. Το πάλεψε αρκετά με τις αλλαγές του ο Γιάννης Πετράκης, αλλά οι παίκτες που μπήκαν δεν βοήθησαν.

Ο κόσμος έδωσε δυναμικό παρών με περίπου 12.000 να βρίσκονται στις εξέδρες. Δεν έλειψαν τόσο τα πανό όσο και τα συνθήματα κατά του Γιάννη Αλαφούζου, ενώ δημιουργήθηκε ωραία ατμόσφαιρα με τους οπαδούς να στηρίζουν από την αρχή την ομάδα τους.

Εκρηκτικός ήταν στο πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού ο Παναθηναϊκός. Μπορεί το πρώτο πεντάλεπτο να ήταν του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος κυκλοφορούσε την μπάλα και έψαχνε για διαδρόμους, αλλά ήταν ακίνδυνος. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πάτησαν γκάζι και ουσιαστικά καθάρισαν το ματς.

Στο 11′ οι «πράσινοι» έκαναν το 1-0 σε μία φάση που η τύχη τους χαμογέλασε, αφού χρειάστηκαν δύο κόντρες για να καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα μετά την κεφαλιά του Χίλιεμαρκ. Μέχρι να συνέλθουν οι φιλοξενούμενοι είχε γίνει και το 2-0 με απευθείας φάουλ του Μολίνς στο 13′.

Στα υπόλοιπα λεπτά θα περίμενε κανείς την τελευταία ζαριά του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά ουσιαστικά πέρασαν χωρίς τίποτα το αξιοσημείωτο. Ο Παναθηναϊκός δεν χρειάστηκε να ιδρώσει για να διατηρήσει το υπέρ του προβάδισμα και να πανηγυρίσει τη δεύτερη νίκη για φέτος στο πρωτάθλημα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σκουλάς (Θεσσαλίας), βοηθοί του οι Γκάγκας (Λάρισας) και Χούσκογλου (Θράκης), ενώ τέταρτος ο Σελίμος (Λακωνίας).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Μολέντο, Κολοβέτσιος, Χουλτ, Σιλά, Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ (78′ Δώνης), Βιγιαφάνιες (69′ Μουνιέ), Άλτμαν (60′ Λουντ), Μολίνς.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Τζημόπουλος, Μαυροπάνος, Μιχαήλ, Καρανίκας, Μπουκουβάλας, Γαρουφαλιάς, Κοζορώνης (56′ Κόντε), Μανθάτης (59′ Σολτάνι), Χαλκιαδάκης, Γιάκος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα