«Με μπουλντόζα θέλω να γκρεμίσω το Mega»: Ποια ηθοποιός ξεσπάει (βίντεο)

Με την τηλεοπτική τύχη του «Mega» να κρέμεται από μια κλωστή, πολλοί είναι αυτοί που εκφράζουν δημόσια τη θλίψη τους και πολλοί περισσότεροι την οργή τους. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει η ηθοποιός Τζένη Διαγούπη δεν δίστασε να μιλήσει με σκληρά λόγια στην εκπομπή «Με το καλημέρα».

«Κι εγώ είμαι απλήρωτη από το MEGA. Είμαστε τέσσερα σίριαλ, 150 άνθρωποι απλήρωτοι με συμβάσεις, οπότε κατανοώ απόλυτα ότι τα παιδιά ήδη τρεις μήνες είναι απλήρωτοι οι τεχνικοί και πήγαιναν στο Μαρκόπουλο για γυρίσματα και ήθελαν 100 ευρώ την εβδομάδα σε βενζίνη για να πάνε και να έρθουν…

Νομίζω ότι είναι μια δύσκολη περίοδος και είναι ένα κανάλι, ένα μεγάλο κανάλι που κάποιοι άνθρωποι με χρήματα αποφάσισαν να το αφήσουν στην τύχη του. Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη. Κανονικά αν με ρωτάς και δεν θα ήθελα να κοπεί, δεν με ενδιαφέρει, θα ήθελα να μπω με μια μπουλντόζα να το γκρεμίσω, όπως φαντάζομαι και άλλοι τόσοι. Και δεν με πειράζει αν δεν ξαναδουλέψω στο Mega, γιατί δεν ξέρω αν θα υπάρχει Mega, αλλά και να υπάρχει θα ήθελα να έχω πάρει τα χρήματα μου γιατί εγώ τα δούλεψα και θα τα πληρώσω στην Εφορία», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

https://www.youtube.com/watch?v=IGm52ZH5rW8

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα