Με Μπρίτο η Καλαμαριά 1-0 στο Αιγίνιο

Με το… δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Ελλάδος ο Απόλλων Καλαμαριάς – Πόντου.

Οι Πόντιοι πέρασαν με 1-0 από την έδρα του Αιγινιακού την Τρίτη (19/9) και κατέκτησαν το τρίποντο που τους βάζει σε θέση οδηγού στον 2ο όμιλο στον οποίο μετέχουν και οι ΠΑΟΚ και Λεβαδειακός.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με τους γηπεδούχους να έχουν μία ελαφρά υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Μάλιστα θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει και πρώτοι, όμως στο 24’ το σουτ του Σοφιάνη κατέληξε στο δοκάρι.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν χειρότερο σε σχέση με το πρώτο, με πολλά λάθη εκατέρωθεν και ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Ωστόσο, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης έριξε στο γήπεδο τα δύο του γερά χαρτιά, Μιλοσάβλιεφ και Μπρίτο, με τον δεύτερο να το δικαιώνει και βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 85’ με ιδανικό πλασέ.

Πάντως και οι δύο ομάδες έδειξαν κουρασμένες και ανέτοιμες, με τη νίκη για τους Πόντιους να έρχεται χάρη στους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που διαθέτουν.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Καραγκιόζης, Τοπαλίδης, Λιόλιος, Πολύζος, Γκατζολάρι, Βλάχος (90’ Σισέ), Γιαζιτζόγλου, Ζούρκος (57’ Αντωνιάδης), Παπαδόπουλος (73’ Τσολακίδης), Δωματάς, Σοφιάνης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ – ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καλογεράκης, Αμαραντίδης (55’ Μιλοσάβλιεφ), Καλί, Γεωργιάδης, Συμελίδης, Ν’ Λουντούλου, Καλογέρης (88’ Καλαϊτζίδης), Βεργώνης, Σαμαράς, Κυβελίδης (69’ Μπρίτο), Χασομέρης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα