Με προσφυγή στο ΕΣΡ απειλεί το “Πάμε Πακέτο”

Την περασμένη Πέμπτη, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ήταν έξαλλη με έναν καλεσμένο της εκπομπής της ο οποίος αναφερόταν με χαρακτηρισμούς στη μητέρα του, την οποία και στο τέλος δε θέλησε να δει.

Ωστόσο, η ιστορία έχει και συνέχεια, καθώς ο 19χρονος με ανάρτηση του στο Facebook στη σελίδα του “Πάμε Πακέτο”, ξεκαθάρισε πως θα προβεί σε καταγγελία στο ΕΣΡ αν από την εκπομπή δεν του ζητήσουν συγνώμη για τον τρόπο που παρουσιάστηκε το πακέτο του.

«ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ προς όλους : υβριστές ,»κριτές » και μη Έχω ήδη επικοινωνήσει με τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και τις αστυνομικές αρχές για το θέμα των ύβρεων , των προκλήσεων και των απειλών προς τα μέλη της οικογένειάς μου. Πλέον δεν φέρω καμία ευθύνη για ότι και εάν προκύψει… Εάν μέχρι την Δευτέρα η εκπομπή Πάμε Πακέτο δεν ζητήσει δημόσια συγγνώμη για την μονόπλευρη και μεροληπτική παρουσίαση των γεγονότων μέσω μοντάζ προτίθεμαι να προβώ σε καταγγελία στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης , με ότι αυτό συνεπάγεται. Σας ευχαριστώ» ανέφερε χαρακτηριστικά και περιμένουμε την επίσημη απάντηση της εκπομπής ή της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα