Με Σαββόπουλο και πλούσιο πρόγραμμα το φεστιβάλ του Πόρου

Από τις 24 Ιουνίου έως τις 10 Σεπτεμβρίου θα διαρκέσουν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται και φέτος στον Πόρο. Όσοι επιλέξουν το όμορφο νησί του Σαρωνικού για τις διακοπές τους, θα έχουν την τύχη να απολαύσουν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, ανάμεσα στα οποία ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Πασχάλης, η Φωτεινή Βελεσιώτου, ο Πασχάλης, οι Apyrimac, αλλά και ο Τόνι Σφήνος. Επίσης, οι κάτοικοι και επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διεθνούς επιπέδου ρεσιτάλ πιάνου και μουσικής δωματίου, θεατρικές, φωτογραφικές, κινηματογραφικές και ιστορικές παρουσιάσεις και παιδικά προγράμματα. Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται από τον Δήμο Πόρου και από τοπικά Σωματεία και εθελοντές υπό την αιγίδα του Δήμου, ενώ οι σημαντικότερες από αυτές επιχορηγούνται οικονομικά από την Περιφέρεια Αττικής και από μεγάλους και μικρούς χορηγούς. Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις θα είναι ελεύθερη.

Η πρεμιέρα του φεστιβάλ θα γίνει με τον φημισμένο αρμενικής καταγωγής Ολλανδό πιανίστας και λάτρη του νησιού, Αριστάκ Τζεσαγιάν, ο οποίος θα στήσει το πιάνο του δίπλα στο μνημείο της πλατείας Ηρώων.

Στις 8 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί στην παραλία Ασκελίου Beach party με τον Τόνι Σφήνο, ενώ ένα μήνα μετά (8 Αυγούστου) στην παραλία Πέτρου, υπάρχει άλλο ένα Full moon beach party με τον Πασχάλη.

Η πιο σπουδαιότερη μέρα του φεστιβάλ είναι το Σάββατο 26 Αυγούστου, όπου στις 20:30 στην παραλία Ρώσικου Ναύσταθμου θα διεξαχθεί η συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου. Ο μεγάλος Έλληνας τραγουδοποιός μεταβαίνει στον Πόρο αρκετές δεκαετίες μετά από την εποχή που παραθέριζε στο ήσυχο τότε Νεώριο και παρουσιάζει ένα μοναδικό πρόγραμμα μπροστά στα εμβληματικά ερείπια του Ρώσικου Ναύσταθμου στην ομώνυμη παραλία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα