Με σόου Ρόσα ο Παναιτωλικός 3-0 τον Πλατανιά

Με σούπερ σταρ τον πρώτο του σκόρερ στο πρωτάθλημα Βραζιλιάνο Ρόσα, ο Παναιτωλικός του  Τραϊανού Δέλλα, νίκησε εύκολα 3-0 τον ουραγό Πλατανιά και περιόρισε τις ελπίδες του για παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

Οι Αγρινιώτες, ευτύχησαν από νωρίς να ανοίξουν το σκορ, καθώς μόλις στο 7′ ο Ρόσα με ωραίο σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής νίκησε τον Κλάγιτς και έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Μοιραία τα σχέδια του Γιάννη Χατζηνικολάου, ανατράπηκαν με τους φιλοξενούμενους να αναγκάζονται να βγουν στην επίθεση για να βρουν το γκολ της ισοφάρισης. Παρόλα αυτά και πάλι ο Παναιτωλικός ήταν που έφτασε πιο κοντά στο 2-0 με τον Ρόσα και πάλι να είναι αυτός που έχασε την ευκαιρία.

Ο Πλατανιάς στη δική του καλή στιγμή στο παιχνίδι, στο 29΄ στάθηκε άτυχος, καθώς αρχικά ο Τσοκάνης λίγο έλειψε άθελά του να σκοράρει στην εστία της ομάδας του, με τον Κυριακίδη να αποκρούει εντυπωσιακά, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Δημούτσος, με εξ’ επαφής σουτ δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με τον Τσοκάνη αυτή τη φορά να βάζει σωτήρια την προβολή σώζοντας την εστία του.

Ξεκίνημα… καρμπόν με το πρώτο ημίχρονο είχε ο Παναιτωλικός που, νωρίς νωρίς στο 51′ έφτασε μία ανάσα από το 2-0 με τον Κλάγιτς να σώζει την εστία του σε προβολή του Κλέσιο. Ότι δεν κατάφερε ο Κλέσιο, το πέτυχε ο Τσοκάνης που στο 57′ με κεφαλιά νίκησε τον πορτιέρο του Πλατανιά(2-0).

Ο Πλατανιάς κάπου εκεί πέταξε… λευκή πετσέτα, καθώς ουδέποτε κατάφερε να βγάλει αντίδραση, με τον Παναιτωλικό να έχει ευκαιρίες να πετύχει κι άλλο γκολ.

Το… κερασάκι στην τούρτα της αναμέτρησης, έβαλε ο εκπληκτικός Ρόσα, με ένα απίθανο γκολ στο 87′, με τον Βραζιλιάνο με δυνατό σουτ να σημαδεύει το παραθυράκι της εστίας του Κλάγιτς. Με το τρίποντο αυτό η ομάδα του Δέλλα, έφτασε τους 23 βαθμούς και ουσιαστικά “κλείδωσε” την παραμονή της στην κατηγορία, με τους Κρητικούς να οδεύουν ολοταχώς για τη Football League.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Κατσικογιάννη.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μιχάι, Ροντρίγκες (70′ Χαντάκιας), Τσοκάνης, Μπεχαράνο, Μάρκος Πάουλο, Ρόσα, Κλέσιο (58′ Μάζουρεκ), Ντίας, Γουίλιαν (82′ Βασιλούδης).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κλάγιτς, Πλιάτσικας (46′ Πετρόπουλος), Ντικαμονά (88′ Στάμου), Καρυπίδης, Κοροβέσης (67′ Κασαλίτσα), Αγγελόπουλος, Μάλσα, Νίλι, Ενσικουλού, Δημούτσος, Στάθης.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα