Με τη… βούλα της TÜV AUSTRIA HELLAS τα θαλάσσια αθλήματα της Costa Navarino

Τη “σφραγίδα ασφαλείας” του διεθνή φορέα TÜV AUSTRIA HELLAS, μέσω του προτύπου «Water Sports Certified Quality», φέρει πλέον το Navarino Water ski και το Surf Salad στην Costa Navarino.

Μέσα στο καλοκαίρι ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο έλεγχος ασφαλείας και η διαδικασία πιστοποίησης για το Navarino Water ski που προσφέρει αθλήματα όπως θαλάσσιο σκι και wakeboard στη Χρυσή Ακτή στον κόλπο του Ναβαρίνου και για το Surf Salad με αθλήματα όπως surf, kite surf, SUP και πολλά ακόμη, στο Navarino Dunes της Costa Navarino.

Η πιστοποίηση που έλαβαν οι δύο επιχειρήσεις αποτελεί σημαντικό παράγοντα διασφάλισης της ποιότητας των υπηρεσιών τους, καθώς και της τήρησης συγκεκριμένων πρακτικών και κανόνων ασφαλείας για την πρόληψη των ατυχημάτων στη θάλασσα.

Η TÜV AUSTRIA HELLAS, με στόχο να ενισχύσει τη δράση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Safe Waters και να προάγει τη σημασία της ασφάλειας στις ελληνικές παραλίες, δημιούργησε το «Water Sports Certified Quality» που αποτελεί το πρώτο Ιδιωτικό Πρότυπο στην Ευρώπη για την ασφάλεια στα θαλάσσια σπορ. Το πρότυπο “Water Sports Certified Quality” αφορά αποκλειστικά στις επιχειρήσεις εκμίσθωσης θαλάσσιων σπορ και εστιάζει στον έλεγχο της λειτουργίας τους, την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και την ασφάλεια των χρηστών τους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα