«Με τον πρόεδρο… ταιριάζουν τα χνώτα μας»

Ιδανικό πρόεδρο χαρακτήρισε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ο Νίκος Παππάς σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Documento». Ο εκ των πρωταγωνιστών του Παναθηναϊκού στη μεγάλη μάχη με τον Ολυμπιακό για το φετινό τίτλο της Α1 μπάσκετ ανέφερε ακόμα πως ο προπονητής με τον οποίο συνεργάστηκε καλύτερα ήταν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ενώ μίλησε ακόμα και για την… κοπάνα που έκανε το 2013 από την προετοιμασία της Εθνικής στο Καρπενήσι.

«Θα μιλούσα θετικά ακόμη κι αν ήταν πρόεδρος άλλης ομάδας. Μου κάνει που είναι παρορμητικός και διαχυτικός. Μοιάζει η ιδιοσυγκρασία μου με τη δική του, τον έχω δει να κλαίει για την ομάδα αλλά και να ζητάει συγγνώμη. Δεν θέλω κάποιον προϊστάμενο μόνο για τα ΑΤΜ και τις πληρωμές. Τέσσερα χρόνια τώρα έχει προτάξει τα στήθη του για μένα. Τον θεωρώ ιδανικό πρόεδρο για τα δικά μου χνώτα» τόνισε αναφερόμενος στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Με τον νυν τεχνικό του Ολυμπιακού Γιάννη Σφαιρόπουλο συνυπήρξε για μία τριετία στον Πανιώνιο και όπως υποστήριξε εκείνη η συνεργασία του έχει μείνει αξέχαστη: «Με είχε τρία χρόνια, οπότε έμαθε τις ιδιοτροπίες και τις αδυναμίες μου. Με τον Πεδουλάκη δεν πήγαμε καλά την πρώτη φορά, αλλά μετά συνεργαστήκαμε άψογα. Ήταν λάθος μου που έβαλα μπροστά τον εγωισμό μου αντί να τον πλησιάσω. Ο άνθρωπος με έβαλε 23 ετών να παίζω 25 λεπτά στην EuroLeague».

Όσο για τη φυγή του από το Καρπενήσι και την προετοιμασία της Εθνικής το 2013, ανέφερε: «Με είχαν φωνάξει για να κοπώ. Ένιωθα σαν μαύρο πρόβατο, σαν να μου έκαναν την χάρη που με καλούσαν. Εφευγε η ομάδα για φιλικά και ο Τρινκιέρι με άφηνε πίσω για προπονήσεις. Δεν μου άξιζε αυτή η ισοπέδωση, να με έχουν 16ο παίκτη. Ήμουν πρώτος σκόρερ στην Α1, με μεταγραφή στον Παναθηναϊκό και βλέψεις πρωταθλητισμού. Δεν είχα πάει εργάτης, ούτε για να βοηθάω τον Σπανούλη και τον Ζήση να βελτιωθούν. Ευχαρίστησα πολύ και έφυγα, δίχως να τσακωθώ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα