“Με τον Τσίπρα δεν υπάρχει ελπίδα και προοπτική”

Ολομέτωπη επίθεση στον πρωθυπουργό από την Φώφη Γεννηματά, που αύριο θα επισκεφθεί την Μάνδρα

“Κάθε ημέρα θα είμαστε πιο δυνατοί. Η εντολή που μας έδωσαν οι πολίτες είναι ισχυρή. Θα ξανακάνουμε την Κεντροαριστερά δυνατή”. Αυτά ανέφερε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πορτογαλική εφημερίδα «Diario de Noticias» η Φώφη Γεννηματά, αναφερόμενη στο Κίνημα Αλλαγής.

“Μετά από τέσσερα σκληρά χρόνια για τους Έλληνες, η χώρα μας ήταν ένα βήμα μακριά από το να βγούμε από τα μνημόνια, αλλά με την τυχοδιωκτική και ανεύθυνη πολιτική  των κ. Τσίπρα και Βαρουφάκη η Ελλάδα βρέθηκε στα πρόθυρα της ολικής καταστροφής», τόνισε με έμφαση η επικεφαλής του νέου φορέα στην ίδια συνέντευξη. «Οι άνθρωποι αναζητούν προοπτική, έχουν προσδοκίες και όνειρα για μια καλύτερη ζωή. Και πάντα διεκδικούν  ένα καλύτερο μέλλον. Και με αυτή την κυβέρνηση, δεν υπάρχει ούτε ελπίδα, ούτε προοπτική».

Στην Μάνδρα

Η Φώφη Γεννηματά θέλοντας να διατηρήσει την επαφή της με τον απλούς πολίτες, κάτι που οι συνεργάτες της το θεωρούν ως ένα από τα “όπλα” της, αύριο Τετάρτη πρόκειται να επισκεφθεί την Μάνδρα και την Ελευσίνα, σε συνέχεια της προηγούμενης φοράς που είχε επισκεφθεί την περιοχή με αφορμή τις πλημμύρες και θα συνομιλήσει με απλό κόσμο που έχασαν συγγενής και περιουσίες, στηλιτεύοντας το γεγονός ότι τους ίδιους πολίτες τους χρησιμοποιεί ο πρωθυπουργός για επικοινωνιακούς σκοπούς, όπως το Σαββατοκύριακο με την διοργάνωση του συνεδρίου. Όπου μίλησαν εκτός του κ. Τσίπρα και αρκετοί υπουργοί αλλά δίχως νόημα και περιεχόμενο, παρά μόνο με λόγια του αέρα.

Η πρόεδρος του νέου φορέα παράλληλα προχωρά με γρήγορους ρυθμούς και στη σύσταση του νέου φορέα της κεντροαριστεράς. Το Κίνημα Αλλαγής παίρνει σιγά-σιγά σταθερά χαρακτηριστικά στην πορεία προς το ιδρυτικό συνέδριο. Η αναβληθείσα για λόγους υγείας συνάντηση με τον Γιώργο Παπανδρέου, που θα γίνει τελικά μεθαύριο Πέμπτη, κατά τη διάρκεια της οποίας η Φώφη Γεννηματά μαζί με όλους τους υπόλοιπους του Πολιτικού συμβουλίου (Θεοδωράκη, Ανδρουλάκη, Καμίνη και Θεοχαρόπουλο) πρόκειται να προχωρήσουν στα επόμενα βήματα.

Ήδη σχεδιάζεται η οργανωτική επιτροπή συνεδρίου στην οποία θα μετέχουν περί τα 300 στελέχη , που στόχο θα έχουν τη δημιουργία ομάδων και τομέων εργασίας που θα εισηγηθούν τις θέσεις και τις πολιτικές προτάσεις  σε θέματα οικονομίας, ανάπτυξης και κοινωνικής πολιτικής, τις οποίες  θα εγκρίνουν οι περίπου 3.500 σύνεδροι που θα λάβουν μέρος στο ιδρυτικό συνέδριο της παράταξης.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα