Με τον φόβο στα μάτια της η Μελέτη- Τι εξηγεί ότι της συνέβη

Ένα αινιγματικό μήνυμα περί φόβου και αποφάσεων ανάρτησε το βράδυ της Πέμπτης στο Instagram η Ελεονώρα Μελέτη, βάζοντας σε σκέψεις τους followers της για το της προκάλεσε όλα αυτά τα συναισθήματα που θέλησε να καταθέσει.

«Λες να δεχτώ”? Αναρωτήθηκα. Μετά φοβήθηκα. Όπως πάντα τα πρώτα δευτερόλεπτα που πρέπει να πάρω μια απόφαση. Αυτά τα δευτερόλεπτα είναι μέσα σε αυτό το βλέμμα. Το τράβηξε φωτογραφία για να μου δείξει αυτό που πάντα μου λέει τους τελευταίους μήνες. “Δείχνεις να μη φοβάσαι τίποτα”. Ποσό άδικο να το πιστεύει αυτο ο άλλος για σένα. Σε κάνει άτρωτη στα μάτια του κ αυτό κάποιους τους διώχνει …”τι ανάγκη έχει αυτή?” Σου λέει… κ όμως. Αυτή η φωτογραφία δεν είναι από εκείνες της ναρκισσιστικες φωτογραφίες που όλοι αγαπάμε να αγαπάμε κ να μισούμε ταυτόχρονα. Είναι αυτά τα δικά μου δευτερόλεπτα φόβου ανασφάλειας κ αμφιβολίας που κάποιος απαθανάτισε για να μου δείξει πως τα μάτια δε λένε πάντα την αλήθεια. Εκτός κ αν εγώ λέω ψέματα σε μένα όταν δηλώνω πως “φοβάμαι”», έγραψε χαρακτηριστικά.

"Λες να δεχτω"? Αναρωτηθηκα. Μετα φοβηθηκα. Οπως παντα τα πρωτα δευτερολεπτα που πρεπει να παρω μια αποφαση. Αυτα τα δευτερολεπτα ειναι μεσα σε αυτο το βλεμμα. Το τραβηξε φωτογραφια για να μου δειξει αυτο που παντα μου λεει τους τελευταιους μηνες. "Δειχνεις να μη φοβασαι τιποτα". Ποσο αδικο να το πιστευει αυτο ο αλλος για σενα. Σε κανει ατρωτη στα ματια του κ αυτο καποιους τους διωχνει …"τι αναγκη εχει αυτη?" Σου λεει… κ ομως. Αυτη η φωτογραφια δεν ειναι απο εκεινες της ναρκισσιστικες φωτογραφιες που ολοι αγαπαμε να αγαπαμε κ να μισουμε ταυτοχρονα. Ειναι αυτα τα δικα μου δευτερολεπτα φοβου ανασφαλειας κ αμφιβολιας που καποιος απαθανατισε για να μου δειξει πως τα ματια δε λενε παντα την αληθεια. Εκτος κ αν εγω λεω ψεματα σε μενα οταν δηλωνω πως "φοβαμαι". #currentsituation #simbenei #twra

A post shared by Εleonora Meleti nonoram (@nonoram) on

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα