Με τοπ καλλιτεχνικά ονόματα για 25 χρονιά το φεστιβάλ Κασσάνδρας

Αρχίζει αύριο Σάββατο το φεστιβάλ Κασσάνδρας που πραγματοποιείται για 25η χρονιά στη Χαλκιδική και προσελκύει, όπως λέει ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου, Χάρης Κουκουβίνος, χιλιάδες ανθρώπων, οι οποίοι το αγκαλιάζουν κάθε χρόνο με μεγάλη ζεστασιά.

Η αυλαία σηκώνεται με την παράσταση «ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ» του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη όπου πρωταγωνιστούν οι: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Βίκυ Σταυροπούλου, Φάνης Μουρατίδης, Μαρία Κωνσταντάκη και Αντώνης Λουδάρος.

Στις 21 Ιουλίου ανεβαίνει η παράσταση «ΤΟ ΨΕΜΑ» του Θ. Αθερίδη με πρωταγωνιστές τους Θ. Αθερίδη, Σμ. Καρύδη και Μ. Αλικάκη.

Στις 23 Ιουλίου θα ανέβει η παράσταση Αλέξης Ζορμπάς του Στ. Φασουλή με πρωταγωνιστές τους Γρ. Βαλτινό και Μ. Μπεγνή.

Τέλος στις 31 Ιουλίου το παιδικό θέατρο Χάνσελ και Γκρέτελ, σε σκηνοθεσία Χάρη Ρώµα, μουσική Γιάννη Ζουγανέλη, κοστούµια Μιχάλη Ασλάνη και πρωταγωνιστές τους Έλ. Καλλιγέρη, Σπύ. Κυριάκο, Κων. Σάννη, Ηλ. Παπακωνσταντίνου και Ηλ. Νοµικό.

Όσον αφορά το πρόγραμμα του Αυγούστου είναι διαμορφωμένο ως εξής:

1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: SANKARA “The Magic Man”

4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Συναυλία Νατάσα Θεοδωρίδου

8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Παραδοσιακό γλέντι με  τα Χάλκινα του Βόιου

11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Συναυλία με Μαρινέλα-Γλυκερία-Βιτάλη.

13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: “Ιφιγένεια εν Αυλίδι” σε σκηνοθεσία των Αιμίλιου Χελάκη-Μανώλη Δούνια, με μουσική Σταμάτη Κραουνάκη και πρωταγωνιστές τους Αιµίλιο Χειλάκη, Αθηνά Μαξίµου, Λένα Παπαληγούρα.

14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Συναυλία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη με τον Σταύρο Ξαρχάκο.

Και τέλος στις 21 Αυγούστου είναι προγραμματισμένη η παιδική παράσταση «Το όνειρο της Πέπππα», σε κείμενα της Πένυς Φυλακτάκη και σκηνοθεσία του Βασίλη Ισσόπουλου.

 

Το φεστιβάλ πραγματοποιείται στο αμφιθέατρο Σίβηρης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα