Με υπογραφή Τριάδη η Ξάνθη 4-2 τον Εργοτέλη στην Κρήτη

Παρ’ ότι αγωνίστηκε με πολλούς αναπληρωματικούς, η Ξάνθη δεν συνάντησε ιδιαίτερο πρόβλημα απέναντι στον Εργοτέλη, του οποίου επικράτησε με 2-4 στην Κρήτη και βρίσκεται αγκαλιά με την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους ακρίτες ήταν ο Τριάδης που έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους σε διάστημα 6 λεπτών (20’, 26’). Οι Κρητικοί δεν τα παράτησαν και κατάφεραν στο δεύτερο μέρος να ισοφαρίσουν σε 2-2 με γκολ του Έφορντ στο 50’ και εύστοχο πέναλτι του Ροβίθη στο 58’, αλλά η συνέχεια ανήκε ολοκληρωτικά στους φιλοξενούμενους. Στο 64’ ο Κίκε Μπουλά έγραψε το 2-3 και στο 81’ ο Γέρντρισεκ διαμόρφωσε το τελικό 2-4.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Κατσιμήτρος, Λαμπάκης (75′ Κάιπερς), Μαζουλούξης, Μπάτζιος, Σταμόπουλος, Βογιατζής, Μπουτσάκης (72′ Μπούζας), Αγγελόπουλος, Ιατρούδης, Ροβίθης, Έφορντ (67′ Σταματάκος).

ΞΑΝΘΗ: Γκαραβάλης, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Σβάρνας, Σιλά, Ορφανίδης, Λουσέρο (54′ Κίκε Μπουλά), Μελιόπουλος (68′ Μεχία), Τριάδης, Κάστρο (61′ Γέντρισεκ), Ρότσε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα