Με 13 ερωτήσεις στη Βουλή η ΝΔ εγκαλεί το Νίκο Παππά

Στο “μάτι”  έχει βάλει η Νέα Δημοκρατία τον Νίκο Παππά και συνεχίζει την σκληρή επίθεση εναντίον του. Η γενική οδηγία της ηγετικής ομάδας είναι να βάλουν στο μικροσκόπιο τα πεπραγμένα του ισχυρού φίλου του Αλέξη Τσίπρα και να μην αφήνουν τίποτα να περνάει στο βρόντο.

Έτσι, η υπεύθυνη του τομέα Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, κυρία Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου, κατέθεσε στη Βουλή 13 ερωτήσεις προς τον Υπουργό κ. Παππά σχετικά με τον προγραμματισμό και τις δράσεις του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.

Για το θέμα αυτό, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο αποτυχημένος Υπουργός – Καναλάρχης κ. Παππάς, αντί να οργανώνει ταξίδια στη Βενεζουέλα με τον κ. Αρτεμίου, για να εξασφαλίσει την έμπρακτη υποστήριξη του κ. Μαδούρο, αντί να συγκαλύπτει την offshore της “Αυγής”, ας ασχοληθεί, επιτέλους, με τα ζητήματα του Υπουργείου του οποίου προΐσταται.

Σχεδόν δύο μήνες από τον ανασχηματισμό, στον οποίο ο κ. Τσίπρας τον αντάμειψε, για την προσπάθεια ελέγχου της πολυφωνίας και του πλουραλισμού, με καινούργιο Υπουργείο, ο κ. Παππάς δεν έχει αντιληφθεί που βρίσκεται.

Συνεχίζει να προκαλεί, προσπαθώντας να ξεχαστεί ότι είναι ο Υπουργός των βοσκοτόπων του κ. Καλογρίτσα, της διαπλοκής και της αδιαφάνειας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα