«Με 7 ξένους παίξτε μόνοι σας»!

Το λάβαρο της… επανάστασης σήκωσε τη Δευτέρα (17/7) με επίσημη ανακοίνωσή του ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, με αφορμή την έντονη φημολογία περί αύξησης του αριθμού των ξένων αθλητών στους επτά, αντί για έξι που ίσχυε μέχρι και την προηγούμενη σεζόν.

Το συνδικαλιστικό όργανο των Ελλήνων αθλητών του μπάσκετ κάνει λόγο για «ντροπή», ενώ καλεί τους υπεύθυνους της ΕΣΑΚΕ να μην προχωρήσουν σε όσα σχεδιάζουν για να μην «παίξουν μόνοι τους».

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ αναλυτικά: «Δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, για όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με τη συμμετοχή 7ου ξένου στην Α1 κατηγορία.

Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε, πως ΔΕΝ πρόκειται να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, εάν παρθεί μια τέτοια απόφαση. Ήδη οι ξένοι που αγωνίζονται είναι πολλοί και δεν χρειάζεται να γίνουν περισσότεροι!

Πως είναι δυνατόν να υπάρχει πλειοψηφία των ξένων σε δωδεκάδα ελληνικής ομάδας; Αυτό είναι ΝΤΡΟΠΗ! Μιλάμε για ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης και ΔΕΝ θα επιτρέψουμε να το καταστρέψετε.

Μια τέτοια απόφαση, θα έχει αντίκτυπο και στην Εθνική μας ομάδα.

Εάν αλλάξει κάτι, θα μας βρείτε απέναντί σας!

Εάν θέλετε 7 ξένους παίξτε ΜΟΝΟΙ σας!».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα