Μη δούμε και Μάριν και Καμπιάσο!

Πολλά πράγματα δεν μπορεί να αλλάξει ο Βασίλης Βούζας στον φετινό Ολυμπιακό, αλλά στα ένδεκα – τουλάχιστον – παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος της σεζόν οφείλει να παρουσιάσει ένα πιο αξιόμαχο σύνολο.

Ο υπηρεσιακός – μέχρι νεοτέρας – προπονητής πρέπει να δουλέψει στην ψυχολογία, καθώς στην τακτική δεν υπάρχει χρόνος να κάνει πολλά πράγματα, ενώ όσον αφορά την αξιοποίηση του υλικού, έχει μόλις δύο επιπλέον επιλογές στην Ευρώπη, τον Καμπιάσο και τον Μάριν, οπότε δεν είναι δυνατόν να εμφανίσει κάτι εντελώς καινούριο. Τους συγκεκριμένους δύο, όμως, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα τους χρησιμοποιήσει, διότι εκ των πραγμάτων χρειάζονται.

Ο Μπέντο ίσως και να έψαχνε άλλες λύσεις τώρα που απουσιάζει ο Σεμπά, με την παρουσία ενός μη ξεροκέφαλου στον πάγκο, όμως, ο Μάριν χωράει στην ενδεκάδα από την αρχή! Ο δε Καμπιάσο θα χρησιμοποιηθεί αν παραστεί ανάγκη στο τέλος (δηλαδή κρατήματα μπάλας στη μεσαία γραμμή μετά το 60’).

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Βούζας στο Φάληρο το βράδυ της Πέμπτης, το σύστημα που θα ακολουθηθεί και το αν θα ανταποκριθούν οι ποδοσφαιριστές.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα