Μια «Μις Ελλάς» για τον ΛΕΠΑ (εικόνες)

Όντας μόνο του στην προσωπική του ζωή εδώ και δύο χρόνια, ο Λευτέρης Πανταζής δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του για τη γνωριμία του με την πανέμορφη Έλενα  Κωνσταντινίδου.

Από την πρώτη στιγμή που την αντίκρισε στην πίστα του Posidonio όπου βρέθηκε πριν από τρεις εβδομάδες μαζί με φίλους του για να διασκεδάσει, αν και δεν του συμβαίνει συχνά, έμεινε με το στόμα ανοικτό. Εντυπωσιασμένος από την ομορφιά της αλλά και τη φωνή της, ο τραγουδιστής δεν θα μπορούσε να μην επιδιώξει να τη γνωρίσει.

Τόσο εκείνος όσο και η εκρηκτική εστεμμένη Μις Ελλάς του 2012, που πλέον κάνει τα πρώτα της βήματα στο πεντάγραμμο, δεν έκρυψαν τη συμπάθειά τους ο ένας για τον άλλον. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν άνθρωποι του περιβάλλοντος του τραγουδιστή, που αυτή την περίοδο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη όπου ξεκίνησε τις εμφανίσεις του στο Fix με τον Χάρη Κωστόπουλο, το γλυκό έχει αρχίσει να «δένει» με τους δυο να επικοινωνούν καθημερινά μέσω μηνυμάτων, και να κανονίζουν τα ραντεβού τους. Συμπληρώνοντας ότι η σχέση τους θα περάσει σύντομα και σε άλλο επίπεδο, επαγγελματικό, αφού ο Λ.Πανταζής θα της γράψει στίχους και μουσική για το πρώτο της τραγούδι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα