Μια… GAZOZA που δεν μοιάζει με τις άλλες (ΦΩΤΟ)

Έγιναν γνωστοί σε μια νύχτα. Τους είδαμε πρώτη φορά στο X factor αλλά απ;o τότε τους πετυχαίνουμε στα πιο απίστευτα μέρη, πότε casual και πότε με σμόκιν! Πάντα, όμως, δυναμικούς και high. Ο λόγος για τους Gazoza, την αθηναϊκή party μπάντα που δημιούργησε το 2015 η Efi B. –κατά κόσμον Έφη Μπούνταλη– γιατί ήθελε να μεταφέρει σε όλο τον κόσμο θετική ενέργεια και να φέρει ανάλαφρη διάθεση, παίρνοντας από το μυαλό του κόσμου τις έγνοιες μέσω της μουσικής.

Τους Gazoza αποτελούν ο Αρίωνας Αβατάγγελος (φωνητικά), η Efi B. στο μπάσο, ο Χρήστος Βομπιράκης (ηλεκτρική κιθάρα), ο Θοδωρής Πεγκούσης (ντραμς) και ο Παντελής Πέτρου (πλήκτρα) κι όπως λένε οι ίδιοι σε αυτή την μπάντα δεν υπάρχουν μουσικά όρια. Παίζουν όσα αρέσουν στους ίδιους, δηλαδή τα… πάντα, από Sinatra μέχρι Καρβέλα και απο Beyonce και AC/DC μέχρι το «Εσύ είσαι η αιτία που υποφέρω».

Όταν τους ζητηθεί να αυτοσυστηθούν  εκείνοι απαντούν ότι «η Gazoza κρύβει περίτεχνα μέσα της τα μουσικά ΓΚΑΖΙΑ που μας χαρακτηρίζουν, αλλά και το ΖΟ που παραπέμπει στη ΖΩΗ, κάτι από το οποίο επίσης σφύζει αυτή η μπάντα!».

Η Gazoza είναι φρέσκια, ιδανική για δροσιστικό αλλά φέρνει μαζί της τη διαχρονικότητα γιατί παραμένει ακάθεκτη στο πέρασμα των χρόνων. Άρα ταυτίζεται απόλυτα και με το ρεπερτόριο που έχει επιλέξει η μπάντα για να διασκεδάσει το κοινό, το οποίο κινείται με άνεση σε διάφορα και ανομοιογενή ακούσματα.

Σημειώστε ότι στις 8 Ιουλίου, οι Gazoza θα εμφανιστούν στον τελικό του X Factor. Τώρα ετοιμάζουν τα δικά τους κομμάτια και σύντομα θα τους δούμε σε live εμφανίσεις.

 

gazozesss gazoza1 gazoza2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο… πρίγκιπας Αρίων!

Όπως προαναφέραμε, ο Αρίωνας είναι ο τραγουδιστής των Gazoza και η γνωστή εταιρία ρούχων Prince Oliver βρήκε στο πρόσωπο του το νέο icon για το spot της που θα βγει στην τηλεόραση την 1η Ιουλίου. Το story ξεσηκώνει. Μια μέρα στην παλιά Αθήνα, ένα αγόρι που συνοδεύεται με την μητέρα του σταματάει έκθαμβο μπροστά από τη βιτρίνα του Prince Oliver. Της λέει πως θέλει να γίνει και αυτός πρίγκιπας και η μητέρα του τρομοκρατημένη, του εξηγεί πως αυτό στις μέρες μας…. απαγορεύεται!

Αυτό, όμως, όπως φαίνεται δεν σταματά κανέναν γιατί στην επόμενη σκηνή ο μικρός έχει μεγαλώσει και με το styling του Prince Oliver στην ομώνυμη μπουτίκ, έχει μεταμορφωθεί σε αληθινό πρίγκιπα. Και ο Αρίωνας, ως πρίγκιπας της εποχής, δοκιμάζει all time classic κουστούμια και το νέο ρολόι της σεζόν.

«Αν και μου άρεσε πολύ αυτή η αξέχαστη εμπειρία, δεν είμαι μοντέλο και ήταν κάτι νέο για μένα αυτό», λέει ο Αρίωνας στα backstages του spot που έγινε στο κεντρικό Prince Oliver και συνεχίζει:

«Το διασκέδασα στα γυρίσματα. Έπρεπε, βέβαια. να ακολουθώ τις σκηνοθετικές οδηγίες, κάτι το οποίο με περιόριζε αφού συνήθως είμαι πιο ενεργητικός και υπερκινητικός όταν είμαι στο stage με τους GAZOZA. Χάρηκα που μου δόθηκε η δυνατότητα να διαφημίσω τόσο ωραία ρούχα καθώς και να γνωρίσω ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν γι’ αυτό. Και η μπάντα ενθουσιάστηκε με αυτή την πρόταση και ήταν πολύ θετική στην απόφαση αυτή. Όταν κάποιος απο μας κάνει κάτι, χαιρόμαστε όλοι. Το διαφημιστικό σε λίγες μέρες βγαίνει στην τηλεόραση και νομίζω θα αρέσει. Έχει χιούμορ. Πάντως, μετά από αυτή τη διαφήμιση μου φαίνεται πως ήρθε η ώρα να γίνουμε όλοι οι πρίγκιπες που μας αξίζει να ‘μαστε. Δεν ξέρω κάποιον που θα ‘λεγε όχι!».

Μπορείτε να δείτε το video εδώ
https://www.youtube.com/watch?v=8XcAu2mMmSU&feature=share

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα