Μικρή ανακωχή, αλλά ο «πόλεμος» μαίνεται

 

Η ΠΑΕ ΠΑΟ δεν επέτρεψε στις κάμερες της NOVA την εβδομάδα που πέρασε να μπουν στο προπονητικό κέντρο του Κορωπίου για να πάρουν τις καθιερωμένες συνεντεύξεις με έναν παίκτη και τον προπονητή της ομάδας (υπάρχει στη σύμβαση και οι 16 ομάδες είναι υποχρεωμένες) και έτσι θα κληθεί να πληρώσει στη διοργανώτρια αρχή το πρόστιμο των 15.000 ευρώ.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η NOVA να απειλήσει τη Super League πως αν δεν επιτραπεί η είσοδος στις κάμερες για τον αγώνα με το Λεβαδειακό θα προβεί στην ενεργοποίηση ρητρών, κάτι που υποχρέωσε τους «πράσινους» να ανοίξει τις θύρες του «Απόστολος Νικολαΐδης».

Η ΝOVA προς αποφυγή παρεξηγήσεων εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Σε σχέση με δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών περί δήθεν συμφωνίας για μετάδοση του αγώνα Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός, η Nova διαψεύδει κατηγορηματικά οποιαδήποτε διαπραγμάτευση ή συμφωνία ή επικοινωνία με τους διοικούντες την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η μόνη συμφωνία που υπήρξε ήταν αυτή με τη διοίκηση του συνεταιρισμού της Super League ως μοναδικό αντισυμβαλλόμενο της, για το ζήτημα της παρακράτησης της ρήτρας η οποια επικυρώθηκε απο το ΔΣ του συνεταιρισμου την Παρασκευή 27/1/2017.

Κάθε άλλη πληροφορία που διαδίδεται στο διαδίκτυο ειναι αναληθής, εξυπηρετεί προφανώς άλλους σκοπούς και η Nova επιφυλάσσεται των δικαιωμάτων της».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα