Μικρούτσικος σε γνωστή παρουσιάστρια: «Με γ@@@ς μωρή π@@@ν@»

 

Ένα άγνωστο περιστατικό μεταξύ εκείνης και του Ανδρέα Μικρούτσικου θέλησε να μοιραστεί η Βάσια Τριφύλλη. Σε συνέντευξή της στη Freddo αναφέρθηκε στο τηλεφώνημα που της έκανε ο παρουσιαστής, την περίοδο που εκείνη παρουσίαζε στο Mega «Η ώρα η καλή».

«Ο Αντρέας με πήρε τηλέφωνο όταν ήμουν στο Mega με το «Η ώρα η καλή». Σε είκοσι μέρες, την «κατέβασε την εκπομπή». Μου τηλεφώνησε και μου είπε: «Με γ@@@ς μωρή π@@@α». Πίστεψε με, το μεγαλύτερο «μπράβο» που έχω πάρει ήταν απ’ αυτόν τον υπερταλαντούχο άνθρωπο. Ο Αντρέας όμως δεν βγήκε ποτέ να πει ότι «είμαι ο βασιλιάς της τηλεόρασης». Δεν μου αρέσουν αυτά. Ούτε από άντρες, ούτε από γυναίκες. Κάποτε και μένα μου λέγανε διάφορα. Μ’ ενοχλούσε πάρα πολύ. Τώρα «εθνική παρουσιάστρια, η Ρούλα». Ελάτε, ρε παιδιά. Ας μας βγάλουν και στους Ολυμπιακούς, στη Βραζιλία, με τις πατερίτσες, να φανεί η λεβεντιά μας.

Η Ρούλα έκανε σόου «ξεπατικωτούρα» από την ιταλική τηλεόραση, δεν το έκανε καμία άλλη από μας. Αυτό δεν το έχει πει κανείς ανοιχτά. Όπως παρουσίαζε ο Γιώργος Πολυχρονίου τον «Τροχό της τύχης», δεν μπορεί να το κάνει κανένας. Όπως έκανα εγώ το «Ραντεβού στα τυφλά», κανένας. Ούτε ο ταλαντούχος Μάρκος Σεφερλής μπορεί να το κάνει»  τόνισε η ηθοποιός.

-Γιατί θεωρείς ότι δεν έχεις πρόταση από τα κανάλια; Θέλω να κάνεις, γιατί πάντα είσαι γενναία, την αυτοκριτική σου.

«Γιατί, όταν μιλάω, λέω αλήθειες που πονάνε και τους καναλάρχες και τους επικεφαλής. Αν ταυτόχρονα μπορείς να επηρεάζεις τον κόσμο εξαιτίας της ειλικρίνειας σου, γίνεσαι και πολιτικά επικίνδυνος.»

-Θεωρείς ότι σ’ έχει αποκλειόμενη το σύστημα;

«Μ’ έχουν καταδικάσει σε απόσυρση τα τελευταία 15 χρόνια.»

βασια τρικφφφ

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα