Μιλιβόγεβιτς: Σε κάθε αγώνα παίζουμε για τον κόσμο

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, τον κόσμο του Ολυμπιακού και την επέτειο της τραγωδίας στη Θύρα 7 του «Γ. Καραϊσκάκης», μίλησε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Ο Σέρβος μέσος έκανε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA, λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Σίγουρα περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Το πλεονέκτημά μας ίσως είναι ο τρόπος με τον οποίο παίξαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια. Χρειάζεται να συνεχίσουμε έτσι. Δεν ξέρω. Θα αναλύσουμε τον αντίπαλό μας και θα αποφασίσουμε τον τρόπο που θα αγωνιστούμε. Νομίζω πως ο προπονητής μας δεν θα αλλάξει πολλά πράγματα, γιατί παίξαμε καλά στα δύο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος. Όσο για τα μειονεκτήματα, θα πρέπει να τα βρουν. Δε θα τα πω εγώ.

Όσα έγιναν εκείνη την ημέρα στη Θύρα 7 είναι μία πολύ άσχημη στιγμή για τον Ολυμπιακό. Ναι, έχουμε ένα επιπλέον κίνητρο. Αλλά σε κάθε αγώνα παίζουμε για τους οπαδούς μας. Είναι λογικό να παίζεις ποδόσφαιρο για τον κόσμο. Εμείς θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και την Κυριακή κόντρα στον ΠΑΟΚ θα θυμόμαστε διαρκώς εκείνο το άσχημο γεγονός για το σύλλογο, την ιστορία του. Φυσικά είναι ένα κίνητρο και θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα για εκείνους και για τον κόσμο που θα βρίσκεται στο γήπεδο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα