Μισοτιμής πούλησε τη βίλα του στη Μύκονο ο Τσέλιος

 

 

Αν και τα τελευταία δύο χρόνια κυκλοφορούσε μία έντονη φήμη, ότι απλά τη νοίκιαζε σε Άραβες και Ρώσους κροίσους έναντι αδράς αμοιβής, παράλληλα με το ενοικιαστήριο είχε βάλει και πωλητήριο σε γνωστό μεσιτικό γραφείο. Ο γνωστός σχεδιαστής, που είχε αγοράσει το πολυτελές εξοχικό το 1979 μαζί με τον καλό του φίλο Billy Bo, έχοντας ζήσει 37 μοναδικά χρόνια σε αυτό, αναγκάστηκε να το αποχωριστεί αφού τα έξοδα συντήρησής του ήταν υπέρογκα, που σε συνδυασμό με τον ΕΝΦΙΑ ήταν δυσβάστακτο για εκείνον να αντεπεξέλθει οικονομικά.

Η πώληση του ακίνητου-φιλέτο με θέα-«πιάτο» όλη τη Χώρα μέχρι και τη Δήλο έγινε υπό άκρα μυστικότητα, αφού τόσο ο Μ. Τσέλιος, όσο και οι νέοι ιδιοκτήτες του, που όπως φημολογείται είναι Θεσσαλονικείς επιχειρηματίες μεγάλης αλυσίδας ένδυσης, δεν ήθελαν να δώσουν τροφή για σχόλια στη δημοσιότητα. Παρ’ όλα αυτά, όπως μεταφέρουν στην «Α» αυτοί που ενημερώθηκαν για την αγοραπωλησία, το λευκό μυκονιάτικο στολίδι αρχιτεκτονικής φέρεται να πωλήθηκε έναντι του 1 εκατομμυρίου ευρώ, αν και κόστιζε πολλά περισσότερα. Όσοι έχει τύχει να περάσουν αυτές τις μέρες έξω από την πάλαι ποτέ βίλα του σχεδιαστή, βλέπουν μία έντονη κινητικότητα και πολλές οικοδομικές εργασίες, αφού οι αγοραστές την ανακαινίζουν για να μπούνε γρήγορα μέσα.

Ο Μ. Τσέλιος, σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός του, τις τελευταίες μέρες είναι συναισθηματικά φορτισμένος εξαιτίας αυτής της  απώλειας, αφού σε αυτό το σπίτι είχε ζήσει σημαντικές στιγμές, ενώ τα πάρτι του με τους vip καλεσμένους άφησαν τη δική τους ιστορία στο νησί και όχι μόνο. Το σίγουρο είναι ότι θα μπορεί να το επισκέπτεται όποτε θέλει, αφού όπως εξομολογείται στην «Α» επιστήθιος φίλος του, έχει πολύ καλές σχέσεις με τους νέους ιδιοκτήτες, που του έχουν δώσει το ελεύθερο να πηγαίνει όποτε θέλει για διακοπές.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα