Μοιρασιά (1-1) στη Λιβαδειά

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η εναρκτήρια αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον ΠΑΣ Γιάννινα που αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1.

Οι γηπεδούχοι επέκτειναν για ένα ακόμα παιχνίδι το φετινό τους αήττητο, που κινδύνεψαν να χάσουν μετά την υποτονική εικόνα που είχαν στο πρώτο μέρος, η λήξη του οποίου τους βρήκε πίσω σκορ.

Από την άλλη πλευρά οι Ηπειρώτες επιστράτευσαν τη μαχητικότητα που τους χαρακτηρίζει και… χτύπησαν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, με τον Ισπανό γκολεαδόρ Πέδρο Κόντε να σκοράρει στο 45’+1 με μακρινό σουτ (0-1).

Η διπλή αλλαγή του Γάλλου τεχνικού των Βοιωτών Ζοσέ Ανιγκό με την έναρξη της επανάληψης μεταμόρφωσε προς το καλύτερο τον Λεβαδειακό. Γιακουμάκης και Μπελγκαζουανί αντικατέστησαν τους Φαβάρο και Τόνι Σίλβα με την έναρξη του δεύτερου μέρους και με την παρουσία τους έδωσαν έξτρα… ορμή στους «πράσινους» της Λιβαδειάς. Μάλιστα ο πρώτος κατάφερε μέσα σε λιγότερο από 20 λεπτά να σημειώσει το γκολ της ισοφάρισης για τους γηπεδούχους στο 63’. Ο Τσαμπούρης έκανε ωραία ενέργεια και σέντρα από αριστερά και ο 25χρονος επιθετικός πηδώντας πιο ψηλά απ’ όλους έστειλε με το κεφάλι την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το 1-1.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ανιγκό): Επασί, Τσαμπούρης, Μεντί, Ζοάο Αμαράλ (46′ Γιακουμάκης), Νιάσε, Μητρόπουλος, Μπραντάο, Τριποτσέρης, Τόνι Σίλβα (46′ Μπελγκαζουανί), Γιουσούφ, Λεονάρντο.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Βελλίδης, Λίλα, Ναδάλες, Μιχαήλ, Γιάκος (87′ Μανθάτης), Κόντε, Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Γαρουφαλιάς (78′ Νικολιάς), Χαλκιαδάκης (87′ Σολτάνι).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα