Μοναδικό αφεντικό στη Σίτι ο Πεπ!

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη και σαρώνει με οκτώ νίκες σε ισάριθμα ματς. Προπονητής της, ποιος άλλος, ο κορυφαίος των τελευταίων ετών, Πεπ Γουαρδιόλα.

Με τις μετοχές του στα ύψη, οι… μαγκιές του Γιάγια Τουρέ και του μάνατζέρ του, Ντμίτρι Σέλουκ, δεν θα μπορούσαν να έχουν αντίκρισμα. Με αφορμή το συνεχιζόμενο παραγκωνισμό του Ιβοριανού μέσου, ο Καταλανός προπονητής εξηγήθηκε. Ή θα ζητήσει συγγνώμη ο Σέλουκ, ή δεν θα ξαναδεί αποστολή ο Τουρέ! Πρόβλεψή μας είναι ότι το Γενάρη θα αποχαιρετίσει.

Ο Πεπ είπε τα εξής: «Ο κάθε προπονητής πρέπει να κάνει τη δουλειά του. Αν είχε πρόβλημα με το «κόψιμο» από τη λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ θα έπρεπε να μιλήσει με τους ανθρώπους της ομάδας. Όμως ακριβώς την επόμενη ημέρα ο μάνατζέρ του άρχισε να μιλάει στον Τύπο, ενώ αυτός δεν είχε το κουράγιο να έρθει και να μου μιλήσει προσωπικά. Δεν μπορώ να φανταστώ την εποχή που εγώ ήμουν ποδοσφαιριστής να πήγαινε ο μάνατζέρ μου στους δημοσιογράφους και να ασκούσε αρνητική κριτική προς τον Γιόχαν Κρόιφ λέγοντας διάφορα. Ίσως στην εποχή μας τα πράγματα να έχουν αλλάξει. Αλλά εγώ είμαι μεγάλος σε ηλικία. Στην γενιά μου ο καθένας έκανε τη δουλειά του. Ο μάνατζερ τη δική του, ο παίκτης τη δική του και ο προπονητής τη δική του. Να ζητήσει συγγνώμη αν θέλει να ξαναπαίξει»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα