Μουρίνιο: «Ο Ντρογκμπά ανήκει στην Τσέλσι»!

Με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο εξέφρασε την επιθυμία του να συνεργαστεί ξανά με τον Ντιντιέ Ντρογκμπά, ο μάνατζερ της Τσέλσι, Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος δήλωσε πως ο Ιβοριανός… ανήκει δικαιωματικά στην ομάδα του!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο θέλει να επαναφέρει τον 26άχρονο επιθετικό στην ομάδα του, πρώτον γιατί χρειάζεται μία αξιόπιστη λύση στη «γραμμή κρούσης» και δεύτερον, διότι διατηρεί τις καλύτερες σχέσεις μαζί του και φυσικά, δεν μπορεί να ξεχάσει τις μεγάλες στιγμές που έζησαν μαζί στην Τσέλσι. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του:

«Το σκεφτόμαστε σοβαρά. Θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα ματς και να κερδίζουμε τίτλους και ο Ντιντιέ είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στην Ευρώπη. Παραμένει σε εξαιρετική κατάσταση για την Premier Legaue και το σκεφτόμαστε με έναν πολύ επαγγελματικό τρόπο. Αν επιστρέψει πίσω, δεν θα γίνει επειδή στο παρελθόν έχει σημειώσει ορισμένα από τα πιο σημαντικά γκολ στην ιστορία της Τσέλσι, ούτε γιατί εγώ χρειάζομαι έναν βοηθό στον πάγκο μου. Αν τον φέρω πίσω – και η απόφαση θα πρέπει να ληφθεί σύντομα – θα γίνει επειδή ο παίκτης διαθέτει την ποιότητα να κάνει την ομάδα πιο δυνατή.

Πιστεύω πως ο Ντιντιέ είναι σημαντικός για οποιαδήποτε ομάδα. Τόσο εγώ, που γνωρίζω τι μπορεί να κάνει και τι πάθος διαθέτει, όσο και ο ιδιοκτήτης, Ρομάν Αμπράμοβιτς, έχουμε ένα πολύ καλό προαίσθημα για τον Ντρογκμπά. Ο κ. Αμπράμοβιτς είναι πολύ ταλαντούχος σε αυτό και έχει εκφράσει την αίσθηση ότι ο Ντιντιέ ανήκει στην Τσέλσι. Αισθανόμαστε ότι είναι δικός μας παίκτης. Θέλουμε να έρθει για ένα ή δύο χρόνια. Θα δούμε…».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα