Μουρίνιο-Ρεάλ: Μία σχέση διαχρονική…

Νέο σενάριο περί επιστροφής του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, κυκλοφόρησε την Παρασκευή (8/4) στα ισπανικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του προέδρου της «βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ, η σκέψη για επαναφορά του Πορτογάλου προπονητή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας έχει αρχίσει και ωριμάζει, καθώς ο Ζινεντίν Ζιντάν διαθέτει μεν ικανότητες, αλλά χρειάζεται χρόνο και εμπειρία στους πάγκους, προκειμένου να αντεπεξέλθει στο βαρύ φορτίο των υποχρεώσεων.

Η ήττα της Ρεάλ από τη Βόλφσμπουργκ στο Champions League ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, παρ’ ότι σημειώθηκε λίγα μόλις 24ωρα μετά την επικράτηση στο Καμπ Νου επί της Μπαρτσελόνα.

Ο Μουρίνιο από την πλευρά του περιμένει την ανταπόκριση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις πιέσεις που ασκεί για την υλοποίηση της μεταξύ τους προφορικής συμφωνίας, η οποία δείχνει να «παγώνει» μετά τις αντιδράσεις μεγάλης μερίδας οπαδών, αλλά και της πολύπλοκης κατάστασης που επικρατεί με το συμβόλαιο του Λουίς Φαν Γκάαλ, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2017.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα