Μουρατίδης κατά Κορομηλά: Την ισοπεδώνει η κριτική του

Όταν ο Νίκος Μουρατίδης αποφασίζει να δώσει συνέντευξη, δεν μασάει τα λόγια του. Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που έχει εκφράσει την αρνητική του άποψη για τη Ρούλα Κορομηλά, μιλώντας στο Tv Nea, της άσκησε την πιο σκληρή κριτική που έχει διαβάσει ποτέ. Ο Νίκος Μουρατίδης δεν αρκέστηκε μόνο στο να «σφάξει» με τα λόγια του την γνωστή παρουσιάστρια, αλλά και το ζεύγος Λιάγκα-Σκορδά.

Σαν βόμβα έσκασε η τηλεοπτική επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά στο Έψιλον και σαν χειροβομβίδα η αποχώρησή της λίγο πριν την εκπνοή της τηλεοπτικής σεζόν. Πώς κρίνετε την τηλεοπτική της παρουσία στο «Μπράβο Ρούλα» και πώς την απόφασή της να αποχωρήσει; 

Η Ρούλα Κορομηλά ποτέ δεν μου άρεσε. Είναι απ’ αυτές που συνέχεια περιαυτολογούν και κάνει εκπομπές με μηδέν περιεχόμενο. Τελειώνει μια εκπομπή της και έχεις δει το απόλυτο τίποτα! Απορώ, 60 χρόνων γυναίκα πόσο ακόμη θα σέρνεται στα κανάλια να σερβίρει ξαναζεσταμένη σούπα…. Πόσες ώρες photoshop θα καταναλώνουν για να την κάνουν να μοιάζει μικρούλα! Έλεος! Bravo Ρούλα μετά από 25 χρόνια;!!!

 

Γιώργος Λιάγκας – Φαίη Σκορδά. Ένα αρκετά επιτυχημένο δίδυμο, που όπως ακούγεται από τη νέα σεζόν θα χωρίσει τηλεοπτικά. Ποια η γνώμη σας γι αυτό το δίδυμο; Πιστεύετε, ότι η Φαίη θα τα καταφέρει μόνη της; 

Αχ… και δεν μ’ ενδιαφέρει καθόλου (γέλια)! Τι με νοιάζει εμένα; Δεν βλέπω τηλεόραση ,πόσο μάλλον πρωινάδικα… που τα έχουν καταντήσει σαν κάδους απορριμμάτων κουτσομπολιού. Εκπομπές χωρίς κανένα απολύτως ενδιαφέρον. Τι με νοιάζει εμένα αν τσακώθηκε η Σκορδά με την Σάσα Σταμάτη, ή τι θα κάνει ο Λιάγκας….. Η Σκορδά απ’ ό,τι λέει το βιογραφικό της είναι σπουδαγμένη κοπέλα και μαθήτρια του Ουμπέρτο Έκο, οπότε θα τα καταφέρει και χωρίς τον Λιάγκα. Θα μας μεταλαμπαδεύσει όσο έμαθε στο πλευρό τού μεγάλου συγγραφέα και σημειολόγου….. (γέλια)

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα