Μπάλα και τον Ιούνιο!

 

Μετά τον ορισμό του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στις 17/5, ημέρα Τρίτη, δημιουργείται φυσικά ένα νέο θέμα, αυτό της ομαλής συνέχισης της διαδικασίας των Play Off.

Η αναβολή της αναμέτρησης ΑΕΚ-Πανιώνιος δεν μπορεί να είναι η μόνη, μιας και ο τελικός θα ολοκληρωθεί στις 22:30 την Τρίτη το βράδυ, άρα μέχρι την Πέμπτη, 19/5 δε θα πραγματοποιηθεί αγώνας της Ένωσης.

Το πρόγραμμα, λοιπόν, αναγκαστικά θα επιμηκυνθεί ακόμη κι αν: Η ΑΕΚ παίξει αγώνα την Παρασκευή 20/5, στη συνέχεια τη Δευτέρα, 23/5, μετά την Πέμπτη, 26/5 και τέλος την Κυριακή, 29/5. Σε αυτή την περίπτωση θα υποχρεωθεί να παίξει ένα ματς τον Ιούνιο, ενώ αν δεν γίνουν αυτές οι μεταβολές, τότε θα παίξει δύο ματς μετά τις 29/5!

Πέραν τούτου, ΠΑΟΚ και ΠΑΟ αντιδρούν και δεν συμφωνούν να παίξει η ΑΕΚ αγώνα τον Ιούνιο, κι ενώ θα γνωρίζει τη βαθμολογία των Play off, ενώ επίσης δε συμφωνούν να μετατεθεί μία ολόκληρη αγωνιστική για μετά τις 29/5, καθώς έχουν διεθνείς ποδοσφαιριστές που έχουν υποχρεώσεις.

Ο τελικός λοιπόν θα γίνει. Τα Play Off θα ολοκληρωθούν; Η ΝΟVA πάντως σκοπεύει να ενεργοποιήσει τις ρήτρες για κάθε παιχνίδι που θα μετατεθεί, που σημαίνει 125.000 ευρώ για κάθε παιχνίδι. Ποιος θα αποζημίωση την εταιρία; H Super League ή η ΕΠΟ;

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα