Μπάχαλο και την ύστατη ώρα!

Μπορούν να δημιουργούν προβλήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο ακόμη και μετά τις παραιτήσεις τους; Προφανώς για λίγες ακόμη ημέρες μπορούν! Η ΕΕΑ ενημέρωσε την ΕΠΟ πως δεν επιτρέπει την τέλεση των αγώνων Κυπέλλου Ελλάδας ΟΦΗ-Αχαρναϊκός και Παναιγιάλειος-Σπάρτη, καθώς τα γήπεδα των δύο γηπεδούχων δεν διαθέτουν κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης σε λειτουργία!

Ως γνωστόν, ο νέος αθλητικός νόμος επιβάλλει κάποιες προϋποθέσεις τέλεσης ποδοσφαιρικών αγώνων και η ΕΠΟ προφανώς τις αγνόησε και δεν επισήμανε τη βαρύτητα του θέματος στον ΟΦΗ και τον Παναιγιάλειο, στις δύο «άτυχες» ομάδες της Football League που θα υποχρεωθούν να δώσουν νωρίς-νωρίς αγώνες για το θεσμό προκειμένου να καταρτιστούν οι όμιλοι της πρώτης φάσης.

Προ ημερών η ΕΠΟ είχε διαβεβαιώσει την ΕΕΑ πως το θέμα θα τακτοποιηθεί, αλλά οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας μάλλον είχαν αλλού το μυαλό τους. Οι διοικήσεις του ΟΦΗ και του Παναιγιάλειου πρέπει να τρέξουν προκειμένου να λειτουργήσει το κύκλωμα στις 14 Σεπτέμβρη που θα διεξαχθούν τελικά τα παιχνίδια, ενώ ομοίως πρέπει να… τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες και οι ομάδες του Αχαρναϊκού και της Σπάρτης για τα παιχνίδια ρεβάνς της 17ης ή 18ης του μήνα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα