Μπάχαλο με Κορακάκη και Προεδρία της Δημοκρατίας

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει… αλλά δεν αλλάζει και ποτέ! Ο Προκόπης Παυλόπουλος «ξέχασε» να προσκαλέσει στην τιμητική εκδήλωση για τους διακριθέντες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο τη χρυσή Ολυμπιονίκη στη Σκοποβολή!

Προφανώς… πέρασε πολύς καιρός από τότε που η 20χρονη Δραμινή ανέβασε στο ψηλότερο βάθρο την Ελλάδα και… ξεχάστηκε το όλο θέμα της.

Όπως αποκάλυψε ο πατέρας της Άννας Κορακάκη, οι υπεύθυνοι ξέχασαν να τους στείλουν πρόσκληση στην χρυσή και χάλκινη Ολυμπιονίκη του Ρίο, με αποτέλεσμα να το πληροφορηθεί από τα ΜΜΕ!

Έτσι, η 20άχρονη αθλήτρια θα ενημερωθεί από τα… ΜΜΕ για όσα συμβούν στο Προεδρικό Μέγαρο. Αξίζει να σημειώσουμε πως τους αθλητές θα συνοδεύσει ο υφυπουργός αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής.

Στην Προεδρία πάντως, υποστηρίζουν ότι ο πατέρας της Δραμινής ενημερώθηκε τηλεφωνικά, αλλά απάντησε πως η χρυσή Ολυμπιονίκης απουσιάζει στη Γαλλία και ότι η βράβευσή της θα γίνει ξεχωριστά από τους υπόλοιπους αθλητές.

Το ερώτημα λοιπόν, που προκύπτει είναι το εξής. Υπάρχει κάποιος υπεύθυνος γι’ αυτό το φιάσκο; Θα παραιτηθεί κανείς; Θα αναλάβει κάποιος την ευθύνη; Αν και στην Ελλάδα αυτά είναι… ψιλά γράμματα, κάποια στιγμή θα πρέπει να σοβαρευτούμε και σε υπεύθυνες θέσεις, να τοποθετούνται υπεύθυνοι άνθρωποι. Για μία ακόμη φορά, δημιουργήθηκε ένα μπάχαλο από το πουθενά και χωρίς κανέναν λόγο…

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα