Μπέζος: “Είναι ζοφερό και δύσκολο, κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει”

Καλεσμένος στην εκπομπή “Πρωινό” ήταν το πρωί της Τετάρτης ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος μίλησε με την Φαίη Σκορδά, καθώς ο Γιώργος Λιάγκας απουσίαζε από το πόστο του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στην δική του περίπτωση που έπρεπε να παίξει και τις δύο φορές που έχασε τους γονείς του…

«Θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στον Γιώργο. Αυτό όμως είναι ένα πρόγραμμα από το οποίο δεν μπορεί να ξεφύγει κανείς. Είναι ένα παιχνίδι της ζωής και αυτό. Είναι ζοφερό και δύσκολο ας ευχηθούμε να ξεπεραστεί γρήγορα», σχολίασε ο Γιάννης Μπέζος και συμπλήρωσε:

«Εγώ και τους δύο γονείς που έχασα, το βράδυ έπαιξα. Μάλιστα, με τη μητέρα μου ήμουν σε περιοδεία. Είναι και αυτό μέσα στη ζωή, όσο περίεργο και αν φαίνεται. Ήταν ένα προσωπικό στοίχημα, ναι, θα μπορούσε να συμβεί και αυτό.

Επομένως, έπρεπε να απευθυνθώ στους θεατές που παρακολουθούσαν την παράσταση σα να μη συνέβαινε αυτό. Βεβαίως, στη συγκεκριμένη περίπτωση εδώ, επειδή η τηλεόραση είναι αδυσώπητο μέσο και απαιτεί κυρίως την ιδιοσυγκρασία του ανθρώπου, δεν είναι και το πιο απλό πράγμα. Τον καταλαβαίνω τον Γιώργο απόλυτα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα