Μπέιλ: «Μπορούμε να κατακτήσουμε ακόμα περισσότερα»

Όνειρο που έγινε πραγματικότητα χαρακτήρισε την κατάκτηση του Copa Del Rey ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης, Γκάρεθ Μπέιλ.

Ο Ουαλός άσος της «βασίλισσας» τόνισε ότι ο συγκεκριμένος τίτλος αποτελεί επιβράβευση για τους κόπους που έχει καταβάλλει η ομάδα όλο  αυτό το διάστημα ενώ περιέγραψε το σπάνιας ομορφιάς γκολ που πέτυχε όπως το έζησε εκείνος.

«Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, όχι μόνο επειδή σκόραρα, αλλά λόγω της δουλειάς όλης της ομάδας. Ήταν πραγματικά ξεχωριστό. Έχουμε κατακτήσει τον πρώτο από τους τρεις διαθέσιμους τίτλους και πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τα πάντα. Τώρα όμως έχουμε να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι και τίποτα άλλο», ανέφερε αρχικά ο Ουαλός άσος και συμπλήρωσε:

«Αυτή η νίκη είναι για όλους τους φίλαθλους και ελπίζουμε ότι είναι η πρώτη από τις πολλές που θα έρθουν. Τους ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξή τους κατά την διάρκεια της σεζόν. Έχουμε δουλέψει σκληρά ως ομάδα».

Για το νικητήριο τέρμα που πέτυχε σχολίασε: «Έπρεπε να κάνω σπριντ, ο Μπαρτρά με έσπρωξε και προσπάθησε να εμποδίσει την πορεία μου, αλλά δεν τα κατάφερε. Έπρεπε να πάω τριγύρω του» και κατέληξε:

«Ήταν υπέροχο που σκόραρα το γκολ, αλλά ακόμη καλύτερο που κερδίσαμε το ματς και κατακτήσαμε τον τίτλο για την Ρεάλ Μαδρίτης. Είμαι στη ευχάριστη θέση να έχω κατακτήσει το πρώτο μου τρόπαιο με την Ρεάλ. Νομίζω ότι μπορούμε να κατακτήσουμε πιο πολλά αυτή την σεζόν».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα