Μπέκαμ: «Ο Φέργκιουσον με σημάδεψε με ακρίβεια μ’ εκείνο το παπούτσι…»

Την  περίφημη ιστορία με το… παπούτσι που κλότσησε εναντίον του ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και τον βρήκε κατακούτελα μέσα στα αποδυτήρια θυμήθηκε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Η ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Άρσεναλ, στις 15 Φεβρουαρίου του 2003 για το Κύπελλο Αγγλίας, προκάλεσε την… έκρηξη του τεχνικού της πρώτης, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Μάλιστα, κλώτσησε πάνω στο… πικ της τσαντίλας του ένα παρατημένο ποδοσφαιρικό παπούτσι που βρέθηκε κατά (διαβολική) τύχη μπροστά του και εκείνο χτύπησε τον Ντέβιντ Μπέκαμ στο κεφάλι! Αποτέλεσμα ήταν να ανοίξει το φρύδι του παλαίμαχου Άγγλου σούπερ σταρ και να ξεκινήσει αιμορραγία, με συνέπεια να κληθούν εσπευσμένα άνθρωποι του ιατρικού επιτελείου για να του κάνουν δύο ράμματα ώστε να κλείσει η πληγή.

«Είχαμε μερικά ταρακουνήματα στη διάρκεια των 13 ετών. Τις βραδιές του Champions League, ο Φέργκιουσον θα έβγαινε πάντα στο γήπεδο να εκτελέσει πέναλτι και φάουλ, λέγοντας σε όλους τους παίκτες πόσο σπουδαίος ήταν όταν έπαιζε.

Η στιγμή που ανακάλυψα πόσο σπουδαίος υπήρξε, ήταν το ματς με την Άρσεναλ. Έκανα μερικά λάθη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ήλθε στα αποδυτήρια και ανταλλάξαμε μερικές κουβέντες.

Περπατούσε προς εμένα και κλώτσησε μια στοίβα ρούχα στο πάτωμα. Από εκεί βγήκε ένα παπούτσι (αυτό που τον βρήκε στο φρύδι) και τότε αντιλήφθηκα πόσο ακριβής ήταν», σχολίασε με χιούμορ ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα