«Μπέμπης» με… 200 εκατομμύρια ο Μπέιλ!

Στο ποσό των 200 εκατομμυρίων ευρώ, όρισε τις απαιτήσεις της η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης, για την παραχώρηση του Γκάρεθ Μπέιλ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Οι Μαδριλένοι δέχονται έντονες πιέσεις από τον μάνατζερ των «κόκκινων διαβόλων», Λουίς Φαν Γκάαλ, ο οποίος έχει υποβάλει αίτημα στους μετόχους για… ειδική αντιμετώπιση της συγκεκριμένης περίπτωσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολλανδός προπονητής ζήτησε την υπέρβαση του μεταγραφικού μπάτζετ, ώστε να ολοκληρώσει τη σπουδαία κίνηση και να ενισχύσει τη «γραμμή κρούσης» της ομάδας του, με έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στον κόσμο.

Το πλάνο της Ρεάλ Μαδρίτης είναι να παραχωρηθεί ο Μπέιλ και στη θέση του να αποκτηθεί ο Μάρκο Ρόις, από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, ο οποίος κοστίζει μόλις 25 εκατομμύρια, βάσει της ρήτρας που προβλέπεται στο συμβόλαιό του. Με τον τρόπο αυτό θα εξακολουθήσουν να είναι πλήρεις σε επίπεδο ρόστερ και παράλληλα θα καλύψουν ένα μεγάλο μέρος του οικονομικού τους ανοίγματος, το οποίος ανέρχεται στο αστρονομικό ποσό των 600 εκατομμυρίων!

Ο Ουαλός μεσοεπιθετικός από την πλευρά του είχε δηλώσει πως δεν επιθυμεί να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης και πολύ περισσότερο, να επιστρέψει στο αγγλικό πρωτάθλημα. Τουλάχιστον επισήμως δεν έχει αλλάξει κάτι στη στάση του, όμως σε μία μεταγραφική περίοδο κανένα ενδεχόμενο δεν πρέπει να αποκλειστεί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα