Μπέντο: «Έχουμε το επίπεδο για να προκριθούμε»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο, παραχώρησε Συνέντευξη Τύπου στην Ελβετία και μίλησε για τον επερχόμενο αγώνα με την Γιουνγκ Μπόις, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι η ομάδα του είναι ανεβασμένη:

«Βρισκόμαστε σε αρκετά καλή κατάσταση. Στο πρωτάθλημα ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά, ενώ και με την Αρούκα στο πρώτο ημίχρονο παρουσιάσαμε καλό πρόσωπο. Η ομάδα είναι βελτιωμένη και είμαστε έτοιμοι για αυτό το νέο στάδιο της σεζόν. Έχουμε δουλειά μπροστά μας για να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο και να φτάσει η ομάδα στο επίπεδο που θέλουμε, αφού είναι ακόμη αρχή της περιόδου.

Το ματς με τη Γιουνγκ Μπόις θα είναι διαφορετικό σε σχέση με το προηγούμενο. Η στρατηγική μας όμως θα είναι ίδια, θα προσπαθήσουμε να είμαστε κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο με ποιότητα που βάζει δυσκολίες στον αντίπαλο. Έχουμε όμως τη δυνατότητα να δείξουμε ότι είμαστε σε καλό επίπεδο και να πάρουμε τη νίκη που είναι ο στόχος μας.

Δεν γνωρίζω αν όλοι μας θεωρούν το φαβορί, σίγουρα εμείς όπως έχουμε την δυνατότητα και το επίπεδο και την φιλοδοξία να περάσουμε. Μπορούμε να το πετύχουμε για να γίνει όμως πρέπει να έχουμε υψηλό επίπεδο και συγκέντρωση. Δεν μας επηρεάζει το αν μας θεωρούν φαβορί ή όχι. Εμείς πρέπει να δουλεύουμε να μελετάμε τους αντιπάλους μας γιατί όλοι αξίζουν το σεβασμό. Δεν θέλουμε να μας εκπλήξει κάποιος αντίπαλος, εμείς αντίθετα θέλουμε να το κάνουμε αυτό».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν έδωσε, πάντως, σαφή απάντηση στην ερώτηση που του έγινε για το ποιος από τους δύο τερματοφύλακες – Καπίνο και Λεάλι – θα αγωνιστεί στο παιχνίδι της Βέρνης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα