Μπήκε μόνος του στη μαύρη λίστα!

Ο Χρήστος Αραβίδης είναι ένας ποδοσφαιριστής που στην ΑΕΚ της Football League ξεχώριζε σαν τη μύγα μέσα στο γάλα και που στην περσινή επιστροφή της Ένωσης στην Super League προσπάθησε πραγματικά να αποτελέσει μέλος μίας ανταγωνιστικής ομάδας. Το αν τα κατάφερε ή όχι είναι στην  κρίση του καθενός.

Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι και δυστυχώς όταν είσαι επιθετικός μεγάλης ομάδας δεν αρκεί να τρέχεις και να κουράζεις τους αντίπαλους αμυντικούς, να είσαι παθιασμένος, να δέχεσαι να παίζεις στα άκρα ή στην κορυφή… Πρέπει να «ματώνεις» και τα δίχτυα. Ο Χρήστος Αραβίδης έχει να σκοράρει από τις 14 Μαρτίου, όταν πέτυχε δύο γκολ κόντρα σε μία ομάδα αξίας Football League, τον Πανθρακικό. Από το Φλεβάρη του 2016 αυτά είναι τα δύο μοναδικά γκολ του 29χρονου επιθετικού σε σύνολο 26 αγώνων!

Ο Αραβίδης ήταν πρώτος στους πανηγυρισμούς στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά την κατάκτηση το Κυπέλλου, αφού είναι γνωστό ότι η καρδιά του «χτυπά» για την Ένωση. Σε επτά ματς του θεσμού που αγωνίστηκε σκόραρε μόνο κόντρα στα παιδιά του Πανελευσινιακού, ενώ ευστόχησε και σε ένα πέναλτι κόντρα στον Ηρακλή. Στα δε ματς των Play Off όπου η ΑΕΚ μπορούσε να διεκδικήσει τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος και τέσσερα εγγυημένα ευρωπαϊκά παιχνίδια (αντί για δύο που έπαιξε) ο Χρήστος Αραβίδης δεν κατάφερε να σκοράρει.

Η ΑΕΚ ζύγισε όλα αυτά τα δεδομένα και ανακοίνωσε στον παίκτη της πως δεν προτίθεται να τον καλέσει για ανανέωση. Θα κάνει ο Αραβίδης τα αδύνατα-δυνατά για να αντιστρέψει το κλίμα; Αυτό θα φανεί στην πορεία…

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα