“Μπαίνουμε σε προεκλογική περίοδο από το Σεπτέμβρη- Η κυβέρνηση απέτυχε στα πάντα”

Σε τροχιά εκλογών θα μπει από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο η χώρα, σύμφωνα με τον Γιάννη Βρούτση ενώ έδειξε ιδιαίτερα επιφυλακτικός για το αποτέλεσμα του Eurogroup της Πέμπτης. 

«Η κυβέρνηση έχει αποτύχει στα πάντα» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Αθήνα 9,84 ο βουλευτής της Ν.Δ.  ο οποίος υποστήριξε ότι πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι όσον αφορά την  συνεδρίαση του Eurogroup και τις προσδοκίες που έχει καλλιεργήσει η κυβέρνηση για το θέμα του χρέους

«Δεν είμαι αισιόδοξος ούτε για την άρση των capital controls, ούτε για το QE, ούτε ακόμα και για την δόση, ότι θα είναι ολοκληρωμένη» είπε ο κ.Βρούτσης.

Tι πρέπει να γίνει στο Ασφαλιστικό 

Αναφερόμενος στις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στο ασφαλιστικό, ο κ.Βρούτσης τόνισε πως οι παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν είναι, μεταξύ άλλων, η μείωση των εισφορών, ώστε το σύστημα κοινωνικής ασφάλισης να γίνει πιο δίκαιο και ανταποδοτικό, υπογραμμίζοντας πως «υπόσχεση για αύξηση συντάξεων δεν μπορεί να δώσει κανένας πλέον».
«Στους στόχους της Ν.Δ ως κυβέρνηση είναι η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών και βασική επιδίωξη είναι να μη μειωθούν περαιτέρω οι συντάξεις» είπε ο κ.Βρούτσης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα