Μπαίνουν λεφτά και τακτοποιεί οφειλές!

Κι άλλα λεφτά καλείται να πληρώσει ο Παναθηναϊκός, καθώς ο Ολιβιέ Μπουμάλ γνωστοποίησε πως περιμένει από την ελληνική ομάδα το ποσό των 130.000 ευρώ. Παράλληλα, φαίνεται να μην έχει πληρωθεί ούτε η εφορία του.

Το καλό για τους ανθρώπους που τρέχουν την ΠΑΕ είναι πως ο Καμερουνέζος, δείχνοντας κατανόηση, ενημέρωσε πως θα δεχθεί οποιονδήποτε διακανονισμό του προταθεί . Σύντομα, άλλωστε, η Μπενφίκα δίνει την προκαταβολή του 1,5 εκ. ευρώ για την απόκτηση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου και η διοίκηση του πρώτο πράγμα που θα κάνει θα είναι να αποπληρώσει δόσεις οφειλόμενων, να πληρώσει μισθούς εργαζομένων και παράλληλα να κάνει υπολογισμούς προκειμένου να τακτοποιήσει και τους εν ενεργεία ποδοσφαιριστές που άλλωστε αποτελούν αυτή τη στιγμή ότι έχει και δεν έχει ο Παναθηναϊκός.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, μία νίκη επί της ΑΕΛ το βράδυ θα ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία της ομάδας, καθώς στα… καλά καθούμενα θα πλησιάσει στους έξι βαθμούς την κορυφή και βαθιά μέσα τους θα πιστέψουν όλοι πως μπορεί να επέλθει και η ανάκαμψη, καθώς εδώ που τα λέμε, όλοι χάνουν βαθμούς φέτος και τελικά δεν έχει και πολλά να ζηλέψει ο Παναθηναϊκός από τους πρωτοπόρους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα