Μπακασέτας: «Δεν έπρεπε να χάσουμε με 3-0 από τον Ολυμπιακό»

Για τη νέα προσπάθεια που κάνει ο Πανιώνιος μίλησε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος αναφέρθηκε και στην ήττα από τον Ολυμπιακό, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM:
«Από πέρσι δεν παίζω στην κορυφή της επίθεσης. Η θέση που μου άρεσε να παίζω είναι πίσω από τον επιθετικό ή σέντερ φορ. Από τότε που ήρθα στην ομάδα συζητήσαμε με τον προπονητή και αποφασίσαμε να παίξω στη συγκεκριμένη θέση. Ήταν πολύ ωραίο το γκολ. Ήταν γκολ που το είχαμε δουλέψει στην τακτική.

Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ στην αμυντική λειτουργία για να μην δεχόμαστε εύκολα γκολ. Και από τον Ολυμπιακό δεν ήταν να χάσουμε με σκορ 3-0. Τώρα το μόνο που μένει είναι να μπουν οι νέοι παίκτες και να γίνουμε ένα πολύ καλό σύνολο. Έχουμε πάρει αξιόλογους παίκτες, όμως ο κάθε παίκτης θέλει το χρόνο του. Ο κάθε παίκτης από αυτούς, ειδικά από το εξωτερικό, θέλει το χρόνο του για να προσαρμοστεί. Είναι καλή ομάδα ο Ηρακλής, τον οποίο είχαμε αντιμετωπίσει την περσινή σεζόν στο Κύπελλο. Είναι καλή ομάδα και το έδειξε.

Δεν έχω ταβάνι στην προσωπική μου ζωή και το ίδιο ισχύει και για την καριέρα μου. Μέσα από την ομάδα θα πρωταγωνιστήσω και εγώ, με τον κάθε τρόπο. Ο Παναθηναϊκός είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Άσχετα με τα αποτελέσματα που έχει το τελευταίο διάστημα. Είναι ένας σύλλογος με πολύ καλούς παίκτες. Έχουμε δύο εβδομάδες για να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό και ελπίζω να πάνε όλα καλά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα