Μπεργκ: «Σε λίγες μέρες οι ανακοινώσεις»

Σε πλήρη επιβεβαίωση της συμφωνίας που έχει επέλθει με τον Παναθηναϊκό για την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του, προχώρησε ο Μάρκους Μπεργκ, με δηλώσεις του στο NovaSports.

Ο Σουηδός μίλησε επίσης για την πορεία του Παναθηναϊκού, την προοπτική του πρωταθλήματος και την αγωνιστική άνοδο της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια. Αναλυτικά όσα είπε:

«Η ομάδα έπαιξε πάρα πολύ καλά στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει και οχτώ τέρματα, αν δεν είχαμε χάσει τόσες ευκαιρίες. Πραγματικά προσπάθησα να πετύχω ένα γκολ. Δεν είμαι 100% έτοιμος. Όταν η ομάδα κάνει το 4-0, ξεχνάς τις ευκαιρίες που χάθηκαν. Σκοπός μου είναι να μην χάνω τέτοιες φάσεις και να σκοράρω.

Πρέπει να περιμένουμε μέχρι το τέλος της περιόδου, αφού υπολείπονται ακόμη 20 αγώνες στο πρωτάθλημα μέχρι το τέλος της σεζόν, για να δούμε τι θα γίνει στο πρωτάθλημα. Πρέπει να τα πάμε καλά. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να βελτιωθούμε και θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε για να είμαστε στην κορυφή και να μιλήσουμε για κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει κάποια πίεση από αυτή που έχουμε. Είμαστε μία μεγάλη ομάδα, έχουμε φιλοδοξίες και πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά. Πιστεύω ότι στο β’ μισό της σεζόν θα έχουμε την ίδια επιτυχία με πέρσι.

Με την Ξάνθη θα είναι ένας πάρα πολύ δύσκολος αγώνας. Παίζει πάρα πολύ καλά. Την είδα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αλλά ο σκοπός μνας είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Έχουν μείνει δύο αγώνες μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ελπίζω να παίξουμε καλά και να πάρουμε και στους δύο τους τρεις βαθμούς. Θα έλεγα ότι θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα, όπως κάναμε στον παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Να κάνουμε ευκαιρίες και αν κάνουμε γκολ. Αν το κάνουμε όπως στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, τότε θα το καταφέρουμε.

Τα νέα για το μέλλον μου στην ομάδα θα έρθουν σε μικρό χρονικό διάστημα. Τα πράγματα είναι θετικά και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος. Σε λίγες μέρες θα υπάρξουν οι ανακοινώσεις. Στην ηλικία μου θα συνεχίσω να παίζω σε κορυφαίο επίπεδο μετά τα 31, θέλω να έχω καλή συνέχεια. Εδώ είμαι καλά και στη συνέχεια θα τα πάω καλύτερα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα