Μπερδεμένη η ΑΕΚ, έμεινε στο 0-0 με τον Ηρακλή

Απροετοίμαστη ψυχολογικά και δίχως ταυτότητα αγωνιστικά, λόγω κυρίως της απουσίας του Μάνταλου από το γήπεδο και ενός κανονικού σέντερ φορ, η ΑΕΚ έμεινε στο 0-0 με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ και τελικά είναι η χαμένη της αγωνιστικής! Μπορεί όλοι οι πρωτοπόροι να γκέλαραν, αλλά η Ένωση την «πάτησε» τελευταία χρονικά κι ενώ οι περισσότεροι έψαχναν στα λευκώματά τους πότε βρέθηκε μόνη της στην κορυφή του πρωταθλήματος τελευταία φορά.

Ο Ηρακλής ήταν ψυχωμένος και δεν αγχώθηκε ακόμη και όταν η ΑΕΚ έφερε με στημένα την μπάλα στην περιοχή του στα τελευταία λεπτά, ενώ για το ισόπαλο αποτέλεσμα φέρει ευθύνη και ο Κετσπάγια, αφού πέραν του ότι δεν επινόησε ένα σύστημα που θα μπάλωνε τις απουσίες του Αλμέιδα και του Μάνταλου, δεν κατάφερε να προετοιμάσει σωστά πνευματικά τους παίκτες του, που αντί να μπουν με ενθουσιασμό στο γήπεδο, ήταν άτονοι και δίχως φαντασία.

Ο Βάργκας λόγω τραυματισμού και ο Πέκχαρτ λόγω έλλειψης ταλέντου βγήκαν στο ημίχρονο και ο Κετσπάγια έβαλε Μπακασέτα κορυφή, Λάζαρο «δεκάρι», Πλατέλλα δεξιά και άφησε Πατίτο αριστερά, αλλά ο προπονητής της Ένωσης το γύρισε σε 4-3-3 στο 72’ όταν έβγαλε τον Σιμόες (για να μπει ο Αραβίδης φορ) και τότε η ΑΕΚ βραχυκύκλωσε τελείως.

Καλύτεροι για την Ένωση οι Σιμόες, ο απίθανος Γιόχανσον και ο Τσιγκρίνσκι, ενώ ο Πατίτο δεν κρυβόταν ποτέ, αλλά δεν είχε συμπαραστάτες. Του Ηρακλή οι παίκτες ήταν όλοι θαυμάσιοι στα αμυντικά τους καθήκοντα!

Ο διαιτητής Μπλάνας ήταν απλά εξαιρετικός. Οι παίκτες του Ηρακλή διαμαρτύρονται για ένα έμμεσο (αλλά είχε γίνει διεκδικίσιμη η μπάλα μετά τη στραβοκλοτσιά του Ανέστη) και οι «κιτρινόμαυροι» για πέναλτι στον Χριστοδουλόπουλο (που δεν υπήρχε).

ΑΕΚ: Aνέστης, Μπακάκης, Λέσκοτ, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Σιμόες (72’ Αραβίδης), Γιόχανσον, Βάργκας (46’ Πλατέλλας), Μπακασέτας, Πατίτο, Πέκχαρτ (46’ Χριστοδουλόπουλος)

ΗΡΑΚΛΗΣ: Χουάντερσον, Κυριακίδης, Μπαρτολίνι, Ρούσσος, Σαραμαντάς, Αγγελόπουλος, Κούρος, Λάμπρου (60’ Ζιάμπαρης), Λεοζίνιο, Μοντέιρο (54’ Πασάς), Περόνε (83’ Λουκίνας)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα