Πουλάει το όνομα του Μπερμπάτοφ

Ότι θα έβγαινε εκπρόσωπος των αγροτών του μπλόκου του Προμαχώνα για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με τα όσα γράφονται για τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, κανείς δεν θα μπορούσε να το έχει προβλέψει!

Ο Στέργιος Λίτος, ωστόσο, μίλησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης και μάλιστα έδωσε και τη δική του εξήγηση: «Ίσως επειδή ο παίκτης δεν αποδίδει εντός γηπέδου, ο μάνατζέρ του διαδίδει ειδήσεις για να διαφημίσει τον πελάτη του. Ουδέποτε κάναμε τα τρακτέρ μας στην άκρη για να περάσει ο Μπερμπάτοφ τα σύνορα. Τα σύνορα είναι ανοιχτά και ο κόσμος περνάει ελεύθερα, στόχος των διαδηλώσεων δεν είναι να δημιουργούμε προβλήματα στην κυκλοφορία, αλλά να γνωστοποιούμε τις αιτήματά μας. Ούτε μοίρασε φαγητό στον κόσμο στον Προμαχώνα. Δεν συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο!»

Είναι απίστευτο το πόσα ψέματα έχουν γραφτεί για τον Μπερμπάτοφ από τη μέρα που αφίχθη στη Μακεδονία για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Το πρώτο ήταν ότι η γυναίκα του χαρακτήρισε τη Θεσσαλονίκη χωριό και στη συνέχεια ότι της έδωσε κλήση η τροχαία! Ίσως έχει δίκιο που δίνει συνεντεύξεις μόνο στον… εαυτό του!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα