Μπλεγμένο σε υπόθεση διαφθοράς το όνομα του Πέρεθ!

Μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη έχει ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος κλήθηκε να καταθέσει για υπόθεση διαφθοράς που σχετίζεται με την παροχή δημοσίων έργων και ξέπλυμα χρήματος!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε ότι ο πρόεδρος του συλλόγου κλήθηκε να καταθέσει στις 2 Μαρτίου (τη Δευτέρα), ως μάρτυρας για τη διαπλοκή επιχειρηματιών, υπαλλήλων και συμβούλων από διάφορους δήμους της χώρας, οι οποίοι κατηγορούνται για σκοτεινές συνδιαλλαγές σε ανάθεση δημόσιων έργων.

Η Ρεάλ Μαδρίτης μες επίσημη δήλωσή της επιβεβαιώνει την κλήση στον Φλορεντίνο Πέρεθ, αλλά διευκρινίζει πως ο πρόεδρος απολογείται για τη συνεργασία που έχει ο σύλλογος με την εταιρία του Αλεχάντρο ντε Πέδρο, ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα στους κατηγορούμενους της υπόθεσης «Punica». Αναλυτικά η επίσημη τοποθέτηση της Ρεάλ:

«Λαμβάνοντας υπόψιν τις αναφορές, η Ρεάλ Μαδρίτης δηλώνει πως τη Δευτέρα, ο πρόεδρος Φλόρεντίνο Πέρεθ θα καταθέσει ενώπιον του δικαστή Ελόι Βελάσκο, αναφορικά με τις υπηρεσίες που παρέχονται στον σύλλογο τον τελευταίο χρόνο, από μία εταιρία ερευνών στον ψηφιακό τομέα, η οποία ανήκει στον Αλεχάντρο ντε Πέδρο, που είναι κατηγορούμενος στην υπόθεση Punica».

Η έρευνα ξεκίνησε μετά από ειδοποίηση που εξέδωσαν οι ελβετικές αρχές με αφορμή τις υποψίες τους για ξέπλυμα χρήματος από Ισπανούς δημόσιους υπάλληλους και συνδέονταν με εγκλήματα του πρώην γραμματέα του Λαϊκού κόμματος της Μαδρίτης, Φρανσίσκο Γρανάδος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα