«Μπλόκο» της ισπανικής Λίγκας σε Ατλέτικο Μαδρίτης!

Οι περιοριστικοί κανόνες που ισχύουν στο ισπανικό πρωτάθλημα, αναφορικά με τους συσχετισμούς του συνολικού κόστους των συμβολαίων, με τα έσοδα του κλαμπ, λειτουργούν ως τροχοπέδη στα σχέδια της Ατλέτικο Μαδρίτης για μεταγραφική ενίσχυση τον Ιανουάριο!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιβηρική χερσόνησο, ο σχεδιασμός των Μαδριλένων ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, περιλαμβάνει την απόκτηση του Χουάν Μάτα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του Ρομπέρτο Σολδάδο από την Τότεναμ. Τα κεφάλαια είναι διαθέσιμα, ωστόσο η Ατλέτικο, με τις προσθήκες που έκανε το καλοκαίρι και τις αναπροσαρμογές αρκετών συμβολαίων, έφτασε στο όριο του επιτρεπόμενου ποσού, γεγονός που συνεπάγεται την αδυναμία της ομάδας να προσθέσει άλλους παίκτες στο δυναμικό της.

Παρότι η Ατλέτικο παραχώρησε τους Ντιέγκο Κόστα και Φελίπε Λούις, οι οποίοι είχαν μεγάλα συμβόλαια, πρόσθεσε στο ρόστερ της τους Μάντζουκιτς, Σέρσι και Γκριζμάν, οι οποίοι, μαζί με τις ανανεώσεις, υπερκάλυψαν το διαθέσιμο μπάτζετ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, οι Μαδριλένοι έλαβαν επίσημη ενημέρωση από την ισπανική Λίγκα, ότι με τις υπάρχουσες συνθήκες δεν μπορούν να παρουσιάσουν άλλο συμβόλαιο, ενώ δεν υπάρχει περίπτωση να εγκριθεί η επέκταση του ορίου. Μοναδική διέξοδο που έχουν οι πρωταθλητές Ισπανίας, είναι να πουλήσουν παίκτες, ώστε να χαμηλώσουν το κόστος συντήρησης του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο πρώτος υποψήφιος είναι ο Ουρουγουανός Κριστιάν Ροντρίγκεζ, αλλά δεν αρκεί, καθώς τα συμβόλαια των Χουάν Μάρα και Ρομπέρτο Σολδάδο αναμένεται να είναι εξίσου υψηλά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα